| Bloock a întrebat:

Salut, cum as putea sa ma determin sa slabesc? Nu mai supot sa fiu o persoana "grasa" (am 1.75m si 85kg+). Am mai avut tentative de a slăbi dar fara efect (nici nu imi pot permite sa merg la un nutritionist + antrenor).
P.s stau la casa("tara").

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In primul rand nu cu diete, si cu cunoasterea nutritiva a alimentatiei, adica ce bagi tu pe gura sa fie benefic nu toxic organismului tau, ti-am calculat rata metabolica, am pus 20 de ani si faptul ca esti sendetar, deci 1, 719 de calori pentru a slabi 0, 5 kg per saptamana si 1200 pentru a slabi un 1kg per saptamana, este extrem de importat sa faci si cardio, acest lucru va mai consuma calori

pentru mai multe detalii, sfaturi intra aici https://www.facebook.com/......777861719/

| Cosmin86 a răspuns:

Slabesti, ce mare chestie. Antrenament + alimentatie, eu asa am slabit 18kg.

| dannyel86 a răspuns:

Prin puterea exemplului. Lupta cu kilogramele e grea, de aceea ar fi recomandat sa discuti cu cineva care isi doreste ceea ce vrei si tu: sa slabeasca! Nu e nevoie sa faci sport sau sa tii diete. E suficient sa faci efort fizic pe langa casa, sa mananci de toate, dar sa reduci portiile (mananca mai putin si mai sanatos). Pentru ca rezultatele sa se vada mai repede, poti renunta la paine, dulce, bere (daca e cazul), cafea (sunt pareri pro si contra ca si cafeaua ar ajuta la slabit, dar ar fi bine s-o bei fara zahar).
Eu tin o evidenta la fiecare cantarire si stiu tot timpul daca merg in sus sau scad in greutate. happy

| N?t?r?u a răspuns:

Te poți îngrășa și mai mult nemîncînd acele lucruri pe care le mănînci și nefăcînd acele treburi pe care le faci? Aplică aplicația, mă-nțelegi? Schimbă programul. Haide!

| laurentiutirei a răspuns:

Https://fitness-nation.ro/slabire
Incearca happy Angel Fitness va functiona sau poti sa te uiti la video lui cum sa slabesti pe Youtube

| Anaandreea11 a răspuns:

E atat de simplu sa slăbești. cel mai greu e sa te menții. Slăbitul e din alimentație. Mananca alimente cu mai putine calorii și bazează-te mai mult pe proteine(corpul arde mai multe kcal pentru a le descompune fata de ceilalți macronutrienți și in plus nu vei pierde atat de multă masa musculara) Îți dau un exemplu de masa pentru o zi: dimineata terci de ovaz din 60gr de ovaz+ o banana și iaurt grecesc, la pranz piept de pui și legume la tigaie, seara cottage cheese și 2 felii de paine + o omleta.