| FallenDemon a întrebat:

Cum pot sa-mi "maresc "pieptul fara sa merg la sala? (nu prea am timp sad ) Fac basket dar pieptul meu nu-i cine stie ce straight face Ii adevarat ca flotarile si abtomenele te ajuta? sau ce exerciti ar trebui sa incerc? Mersi de ajutor!

Răspuns Câştigător
| IuLYaN17 a răspuns:

Iata doua exercitii:
1)Flotari cu priza indepartata ( cu degetele indreptate spre: inainte, interior sau exterior sau in pumni )
2)Exercitiul cu scaune, se petrece in felul urmator: stai in pozitia de flotare, cu picioarele pe un suport ridicat la nivelul celor doua scaune. Pe cele doua scaune te vei sprijini cu mainile, si cand faci flotarea te cobori intre scaune, obtinand astfel o intindere mai buna a muschilor.

| FallenDemon explică (pentru IuLYaN17):

Mersi de ajutor big grin

| IuLYaN17 a răspuns (pentru FallenDemon):

Pai si fundita.big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru IuLYaN17):

Esti gay de vrei fundita? Si cu flotari o sa faci pectorali la pastele cailor ( mai ales daca ai si doar 3 mese pe zi ). mai documenteaza-te despre sportul asta

11 răspunsuri:
| JokerV a răspuns:

Pai ai putea lua steroizi dar o faci pe riscul tau alt ceva ar fi sa incerci flotari

| Adisoo09 a răspuns:

Flotarile te ajuta sau daca nu te ajuta flotarile incearca cu proteine. Sper ca te-am ajutat.

| finu18 a răspuns (pentru Adisoo09):

Da fai flotari ca lumea, iar proteinele nu prea ajuta ele decat iti umfla muschii!

| FallenDemon explică (pentru Adisoo09):

Proteine nu iau mi se par o prostie mai bine tragi tu si transpiri decat sa te umfli si dupa cateva luni sa arati ca ceapa big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru finu18):

"proteinele nu prea ajuta ele decat iti umfla muschii", esti complet paralel cu suplimentele si sportul. apuca-te de poker

| Cosmin86 a răspuns (pentru FallenDemon):

"dupa cateva luni sa arati ca ceapa", cine te-a invatat o asemenea tampenie? In primul rand fara proteine MORI, tu mananci proteine zilnic ( carne, lapte, branza, oua, soia, fasole, etc. ).
In al doilea rand suplimentele cu proteine sunt doar mancare concentrata, ele NU te umfla, rolul lor e sa te ajute sa faci 2 grame de proteina / kilogram-corp pe zi, necesar pentru cresterea masei musculare, fara sa-ti fortezi stomacul. Pana la un anumit nivel poti doar din alimentatie ( gen 5-6 mese pe zi), dar dupa o sa fie cam greu sa mananci 8 mese consistente pe zi, asa ca bagi niste proteine.

Intreaba un medic sportiv despre ele, sa vezi cum sta treaba, nu te mai lua dupa toti care sunt paraleli cu sportul asta si dau sfaturi.

P.S. : cu flotari si 3 mese pe zi o sa faci pectorali la pastele cailor. Baga macar 5 mese pe zi si du-te la sala, unde poti faci impins cu haltera din orizontal, din inclinat, fluturari cu gantere din inclinat si orizontal, fluturari la scripeti, etc., acolo poti lucra muschiul din mai multe unghiuri.

Pentru marirea masei musculare trebuie sa maresti GREUTATEA folosita, NU numarul de reptari, facand sute de flotari faci REZISTENTA, NU masa musculara ( o sa te tonifici putin la inceput pana te obisnuiesti cu greutatea si apoi gata )

| S3RG1U2012 a răspuns:

Pentru piept si putin triceps poti face flotari cu picioarele mai sus decat nivelul mainilor. de exemplu picioarele le poti pune in pat si mainile jos. succes!

| diana_9443 a răspuns:

Maninca multa varza; P