| Anonim172117 a întrebat:

Salut, de aproape o luna folosesc precise whey și creatina monohidrata de la geniusnutrition și d-abia acum mi-a trecut prin cap sa văd ce părere au și altii despre Genius. Mulți aveau o părere negativă ca e o firma necunoscuta dar postările erau din 2016. Care este mai bun dintre Genius Nutrition și MY protein? Și cine stie care e diferența dintre impact whey și the whey? Și ce părere aveți despre Genius?

4 răspunsuri:
| cristiww a răspuns:

Eu mi-am mai spus parerea despre Genius, ca sa nu mai scriu inca o data dau doar un copy/paste:

Genius este o firma care are pretentia la calitate premium, dar nu am vazut pe site la ei nici un buletin de analiza pe produse, nu am vazut ca ar fi trimis produse la teste pe Labdoor, nu am vazut poze pe site cu locatia in care isi desfasoara activitatea, nu am vazut poze cu angajatii lor fericiti(cum se practica), nu am vazut sa scrie pe site de unde importa materia prima. Si totusi se vor a fi premium. Pe ce baza? Doar asa din vorbe?
De curiozitate am "mai sapat" putin pe net sa vad ce gasesc. Se gasesc informatii importante despre ei (din care se pot deduce concluzii), nu le fac nici reclama nici antireclama, daca chiar sunteti interesati cautati singuri : " GENIUS NUTRITION SRL Saftica/Ilfov " Vedeti acolo unde isi au sediul, cine e administrator, cati angajati au etc

| Desmosedici a răspuns:

Am trecut prin multe branduri de proteine si pot spune cu siguranta ca MyProtein e acolo jos cu Scitec, X Nutrition si alte balarii.
Genius m-a surprins recent cu iMass. Un gainer cu putini carbo si un blend amino ideal (pentru mine).
Calitatea este ok. gustul si compozitia foarte buna.
Daca esti cu adevarat interesat poti face "sapaturile" recomandate mai sus. dar, daca vrei sa compari cu MyProtein, poti sta linistit ca sunt cu mult peste

| UchihaItachi1303 a răspuns:

Dupa parerea mea, MyProtein are proteine mult mai bune decat Genius Nutrition, si da, nu prea poti sa ai o parere asa buna despre aceste firme necunoscute, iti recomand sa iei proteine de la Kevin Levrone sau ceva de genul. Daca vrei, poti sa iei si de la MyProtein, dar au preturi mai mari decat Kevin Levrone. Si cele Kevin Levrone sunt foarte bune, dupa cum spun cam toti cei care le-au luat. Sper ca am fost de ajutor!

| aXy99 a răspuns (pentru UchihaItachi1303):

Toate-s la fel, uitati-va la valori nutritionale raportat la pret si cumparati ce e mai rentabil.
Kevin Levrone este un culturist foarte cunoscut ce are un adaos mare la produse. Suplimentele cu proteine de la el sunt MULT mai scumpe fata de ce ofera myprotein.