| tespargfraere a întrebat:

Din septembrie as vrea sa ma duc la baschet, mie imi place baschetul, dar faza e ca nu sunt foarte bun la sportul asta si din cauza asta am o mica teama sa ma duc. Daca nu sunt indeajuns de bun o sa ma dea afara? Voi ce spuneti, ce ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Munca. Exerciții. Tras din greu. Pina devii bun. De chiar îți place, vei munci sa devii bun.
In arta e o vorba: "ca să reușești trebuie sa ai 1% inspirație, și 99% transpirație". Nu talentul contează neapărat, că ești bun sau nu, ci cît muncești. Desigur că și talentul are un cuvînt de spus, dar fara munca e zero. Intreaba-l pe Hagi cît a muncit ca să ajungă unde a ajuns.

| Sunshine123 a răspuns:

Buna! In primul rand daca practici sportul acesta pe baza unei sume de bani, nu te poate da nimeni afara din echipa, iar daca e gratuit sa joci baschet iti sugerez sa nu mai stai pe ganduri si sa treci la actiune, cine se asteapta sa fii bun din prima, toate au un inceput, toti merg sa invete ca sa persevereze, iar din moment ce tu iti doresti sa mergi acolo si sa practici sportul asta deja ai facut primul pas catre campionul din tine.
Ai fi surprins sa vezi cati dintre baietii din acea echipa au zile bune si zile rele pe teren, pentru ca sunt oameni, nu ating perfectiunea, insa au curajul sa faca ceea ce isi doresc si ceea ce ii face fericiti. Sper ca si tu sa lasi deoparte mentalitatile invechite ale societatii si sa faci primul pas catre pasiunea ta.

| Serghei1722 a răspuns:

Daca asta îți dorești du-te!
Nu te mai gândi, fiindcă vei regreta mai târziu că nu ai incercat măcar