| Leeuk a întrebat:

eu cand alerg obosesc foarte repede. Sunt putin mai grasut. Am incercat sa alerg in sprint dar obosesc si parca nu mai am putere sa fac nimic. Nu stiu ce sa fac eu joc fotbal in fiecare zi, si la fotbal trebuie sa alerg foarte repede. Funda pentru cel ce ma ajuta...

Răspuns Câştigător
| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Nimeni nu te poate ajuta, ci doar tu de poți ajuta pe tine. O.o
La sprint, dacă obosești înseamnă că e din cauza lipsei de antrenament.
La sprint, dacă nu poți alerga mai tare e din cauza greutății.
Vine vara, nu? Păi foarte frumos aleargă-n fiecare zi 1 kilometru continuu, fără oprire. La început alergare ușoară, dar după ce trec mai multe zile mai accelerezi.
Plus, ca să nu obosești încearcă să nu mănânci trei lucruri: dulciuri, suc și pâine. În loc de pâine să mănânci lipie, oricum dacă mănânco puțină pâine n-are nimic. ( Regimurile de pe net sunt de rahat, singurele lucruri care te-ar putea îngrășa considerabil sunt cele 3. )

2 răspunsuri:
| Apokales a răspuns:

Ei bine probabil este si din cauza acestui lucru : ca esti putin grasutzwinking, dar ceea ce ai tu nevoie atunci cand alergi este rezistenta care se obtine prin antrenament. Sfatul meu continua sa joci fotbal cat de des poti si sa alergi din cand in cand, cat iti permite timpul si spatiul. Succes!