| CristianoVasile007 a întrebat:

Salut! Eu vreau sa merg la o echipa de fotbal, dar mi e frica, cumva esti obligat sa consumi alc00l de catre antrenor si colegi, deoarece eu consum numai si numai apa, si mananc sanatos? Sau daca nu esti ca ei, ( bagabont) nu te primesc in echipa?
Pregătit tehnic sunt, fizic sunt, mental inca nu, pentru ca ma tine aceasta nedumerire

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce te ar obliga cineva sa consumi alcool. De ce te ar obligat un antrenor sa consumi alcool?

| Fatamuntilor a răspuns:

NICIOODATA,dar niciodata un antrenor nu isi va obliga sportivii sa bea sau sa fie golan.Acea echipa nu va juca la nivel compentional.E o adunatura de betivi si golani. Sportul insemna disciplina.
Mai bine cauta o echipa mai departe de acel loc, chiar daca va trebui sa faci naveta ca sa iti urmezi pasiunea. Daca esti talentat, vei fi remarcat de antrenori.

| johnnny123 a răspuns:

Ai mai pus întrebarea asta de vreo trei ori și ți s-a mai explicat că nu te obligă nimeni să consumi alcool dacă ești într-o echipă de fotbal (poate doar dacă echipa de fotbal este FC Scuipă'n Dunăre din a 58-a divizie sătească).

Ce răspunsuri mai vrei?

| ReddY25 a răspuns:

Ciudat

| Ilovedinero a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta de alte zeci de ori.Si eu am facut parte dintr-o echipa de fotbal si la momentul actual sunt sportiva si iti spun ca un sportiv nu va insemna niciodata :alcool, tigari si stil de viata dezordonat.In fiecare echipa va exista acel duo-trio care vor fi diferiti, insa de asta se strang 11 oameni in teren, ca sa fie diferiti si sa isi gasească coordonarea. Dacă nu ar fi cel cu viziune in plan? Daca nu ar fi cel care tine vestiarul? Daca nu ar fi cel serios care ii aduce pe restul cu capul pe umeri? Daca toti ar fi la fel, fotbalul nu ar mai avea niciun rost

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Ce varsta ai? esti mic?

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Ba vere, e logic ca in toate societatile ca exista grupuri si grupuri, poate in echipa ca intr-o echipa sunt 20-30 de jucatori, 5 sunt mai petrecareti, 5-6 sunt mai religiosi si le place sa stea acasa cu familia, altii 5-6 sunt mai altfel.Ce *** legatura are ce fac colegii tai? Iti alegi si tu 2-3 cu care sa fii mai apropiat, ca asa e peste tot n-are cum sa fie intr-o echipa 30 care sunt la fel.Tu joci fotbal pentru aia sau pentru tine? De 3-4 ani tot vad ca pui intrebarea asta, du-te dracu si incearca=ti norocu ca fotbalul nu-l poti face la orice varsta, daca te duci la liga a 4 e logic sa ai sanse mari sa gasesti boscheti de astia de care ti-e frica tie, dar la primele 2 ligi nu gasesti asa ceva, ca daca esti betiv nu faci performanta, esti curatat imediat.