| mihaidian3 a întrebat:

Salut, fac sală de 2 săptămâni și am o întrebare. Dacă lucrez spre exemplu piept și nu arde dar obosește, se pune masă musculară? Sau spre exemplu azi am lucrat bicepsul și spate(după febră musculară) iar mușchii îmi oboseau dar nu simțeam că arde, e normal? Aștept păreri

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Destul de subiectiva definitia "arde" sau "obosit". Daca insa intuiesc eu bine ce vrei sa spui, este diferenta dintre evolutie si involutie. Bun! Ai spus ca ai lucrat biceps si spate. Eii! Se lucreaza la un antrenament grupa mai puternica inainte, adica spate si biceps. Apoi, dupa febra?! Daca febra musculara nu a trecut, mecanismul de supracompensare ( asa se cheama evolutia muschiului prin antrenament ) nu s-a incheiat, atunci te indrepti prin suprantrenament spre o regresie sigura, ceea ce se potriveste descrierii tale de oboseala. Deci ai mai multa rabdare! Odihna este esentiala! Distanta dintre doua antrenamente ale aceleiasi grupe nu trebuie micsorata din entuziasm si graba de a evolua. Rabdare este raspunsul la intrebarea ta! Succes!

2 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Dupa doua saptamini nu ar trebui sa simti decat oboseala. Abia dupa o luna sau doua incepi sa simti ca "lucreaza", ca se umfla cand incepi sa faci miscare cu ei. Acela e semnul sigur ca ei cresc.
Dar, pana atunci, ai grija cu oboseala. Nu trebuie sa fie prea serioasa, pana ce muschii se obisnuiesc cu lucrul intens. Altfel, risti blocarea lor, si nu mai cresc.

| RAY a răspuns:

Alimentatie,creatina,crom,proteina din zer, si full body 3 zile
https://slabire-crestere-in-masa-alimentatie.blogspot.com/......-body.html
https://slabire-crestere-in-masa-alimentatie.blogspot.com/......entru.html

bafta,nu uita 1, 8 grame per kg corp, febra e normala, asta patesti si la cardio dar trece