| AlinNnw0w a întrebat:

Salut, fac sala de 2 săptămâni si am realizat ca trebuie să mănânc mult ca sa ai rezultate mai bune, însă eu am o problema eu nu pot să mănânc mult, ce recomandați sa fac împotriva cu asta?

4 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Nu conteaza cat mananci, ci calitatea. Nu poti compara 100g pufuleti cu 100g carne de vita. Ai nevoie de proteine, cauta alimentele cu cel mai mare nivel de proteina, ai nevoie de carbo, la fel cauta alimentele potrivite. Daca tu ai nevoie de proteina, poti manca 5 kg de avocado, doar o sa ai mai multa grasime, si proteine mai slabut, poti manca 500g carne rosie, spanac, etc. si ai mult mai multe proteine decat in avocado. Rezultatele tin si de ceea ce mananci nu cat mananci.

| Violleta2022 a răspuns:

Sala este recomandata celor PESTE 20 de ani, care au cresterea incheiata, fiindca adolescentii si copii nu au voie sa faca sala, cresterea si dezvoltarea fizica fiind afectata.
Vrei s aiei in greutate?
Pune mana si mananca serios mai multa mancare si fa un sport usor, de echipa, indicat varstei tale ca sala nu-i indicata, mai ales in cazul tau.

| dullcat a răspuns:

Buna.Degeaba mananci mult daca nu iti faci asa un calcul in mare cat are fiecare farfurie, ca sa iesi pe finalul zilei cu surplus caloric. Poti de exemplu sa mananci 5 boluri uriase de salata, adica foarte mult, insa nu te va ajuta deloc in telul tau.Are sens?

| gabriel2004o a răspuns:

Descarcă MyFitnesspall.