| NoName321028 a întrebat:

Salut! Imi poate recomanda cineva o dieta? As vrea sa slăbesc minim 10 kg in 3 luni. As prefera sa imi recomande cineva care chiar se pricepe sau cineva care a încercat-o

Răspuns Câştigător
| tudorvolcano a răspuns:

2000 de calorii pe zi, minim 100 de grame de proteine, 0 dulciuri sau sucuri, și foarte puține feculente (adică pâine, paste, și alte produse de panificație).
Dacă ești fată, poate chiar 1650 de calorii pe zi.

Deasemenea, măcar 1 dată la 2 zile, antrenament la sală, cu greutăți. Nu trebuie să fie foarte grele neapărat, dar dacă îți tonifici mușchii, vei arde grăsimea mai repede.

Apă, în jur de 3 litri pe zi, dacă vrei, poți să bei mai mult.

În general, îți recomand să mănânci alimente cu foarte mult aport de micro-nutrienți, cum ar fi somon afumat, ouă (de preferat cele de la țărani, nu din supermarket, pentru că sunt mai bogate în acizi grași Omega 3 și în alți micro-nutrienți), legume (iarăși, de preferință de la țăranul român), semințe, nuci, linte, fasole, năut. Dacă stai undeva unde nu ai soare, poți suplementa cu vitamina D3 + vitamina K.
Eventual, poți suplementa și cu zinc (de preferință de 3 ori mai puțin decât recomandă prospectele, adică o dată la 3 zile cantitatea pe 1 zi).

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O dietă încercată de altcineva nu ți se potrivește ție. Mai puține dulciuri și cărbune ( cartofi, pâine, pizza) și mai multe salate.

| Sara2 a răspuns:

Dieta rina. Durează fix 90 zile. Dai jos în jur de 15 kg în cele 90 zile. În plus la ziua carbohidranților mănânci la cină ce dulce dorești. E super. Eu am dat jos 15, 5 kg în 3 luni cu ea

| Den1sa a răspuns:

Daca vrei te pot ajuta eu, in caz ca esti dispus sa platesti : )

| NoName321028 explică (pentru Den1sa):

Cat? Si pot sa plătesc prin skrill?

| Den1sa a răspuns (pentru NoName321028):

Iti pot recomanda cineva pe fiverr

| ruddy a răspuns:

Salut,
O persoana cu constinte in nutritie ca sa iti o ofere o dieta va trebuie sa spui cateva lucruri despre tine : Esti fata sau baiat? Cate kg ai / ce inaltime ai? De la 1 la 5 cat de activ esti? Ce produse iti place sa mananci? Ce nu iti place? Ai mai incercat alte diete?
Nu incerca toate bullshit-urile de pe net ca mai rau faci, chiar daca pe perioada scurta iti da impresia ca te functioneaza, pe termen lung o sa ai de suferit.

| yooshi a răspuns:

Sport si alimentatie sanatoasa lol

| peanut003 a răspuns:

Nu trebuie dieta, trebuie sa mananci mai sanatos si sa nu mai mananci mult. daca iti e prea greu sa mananci mai putin atunci iti iei un cantar de bucatarie si iti cantaresti mancarea sa vezi cate calorii consumi