| sllotler a întrebat:

M-am hotarat sa imi cumpar un gainer dar nu am mai facut asta niciodata pana acum. Am comandat o singura data creatina si proteine de la MYPROTEIN in rest alte firme nu stiu...Sa continui sa cumpar de la ei sau imi puteti recomanda alte produse? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| BuLaNNNeL a răspuns:

Myprotein reprezintă cel mai mic pret in raportul calitate-pret dintre toate firmele straine. Nu stiu de ce alegi gainere, când tot ce trebuie sa faci este sa manânci. Acum vrei 3-4 ani când cautam si eu asa ceva, dădusem de Serious Mass, cel mai calitativ Gainer (Parerea mea) pe care l-am văzut atunci, dar nu l-am folosit caci am inteles ca alimentația e cheia. Acum nu stiu daca a apărut altceva mai calitativ, dar pe poti orienta.

8 răspunsuri:
| eMeR a răspuns:

Eu am comandat de la my protein BCAA si proteina. Proteina nu o prea folosesc, mai bine mananc carne sau oua in locul acestuia. Ceea ce iau regulat este BCAA, aminoacizi, pentru regenerarea muschiilor. Eu practic street workout( calisthenics) scopul meu primordial este de a perfectiona miscariile si nu muschii. De BCAA sunt foarte multumit, am avansat foarte mult in exerciile mele, sunt mult mai resistent si chiar ajuta la regenerare. Eu te sfatuiesc orice sa iei sa iti observi corpul cum reactioneaza. Si sa le iei doar daca iti sunt folositoare.

| Cosmin86 a răspuns (pentru eMeR):

Si aminoacizii tot proteine sunt. O proteina e compusa din aminoacizi.

| eMeR a răspuns (pentru Cosmin86):

Da dar totusi nu e acelasi lucru pentru ca in BCAA gasesti aminoacizii in alta compozitie, si modul de a consuma e diferit, pana ce proteina se ia dupa antrenament, BCAA ul se ia inainte si in timpul antrenamentului.

| AnastasiaK a răspuns (pentru eMeR):

Stiu ca nu are legatura cu subiectul, dar nu m-am mai putut concentra asupra subiectului dupa ce am citit.

"aminoaciziile" - Cum ai ajuns la cuvantul asta?

| eMeR a răspuns (pentru AnastasiaK):

Multumesc frumos ca mi-ai atras atentia, l-am si corectat. Sunt maghiar de nationalitate, traiesc in Franta, de mult nu am mai comunicat pe romaneste. Incerc sa scriu cat mai corect, dar cateodata nu prea imi iese happy, sau inventez cuvinte noi ca si "aminoaciziile" big grin, O zi buna
P.S: Poza ta e super, ador statul in maini.

| Cosmin86 a răspuns (pentru eMeR):

BCAA = 3 aminoacizi. Mie mi se par bani aruncati.

| eMeR a răspuns (pentru Cosmin86):

Asta este parerea ta. Nici nu e bai ca avem pareri diferite, cum nu sunt doua corpuri la fel care reactioneaza in acelasi mod la "proteina" sau BCAA asa nu sunt nici doua pareri la fel.
Eu am zis doar ca le-am incercat pe amandoua si am observat pe corpul meu, pe calitatea exercitiilor si pe rezistenta mea, evolutie mai mare cu BCAA decat cu ce este in ambalajul de "Proteina". Bun antrenament si mult succes happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru eMeR):

Mult succes si tie.