| ArghirAlexandru a întrebat:

Ofer funda la cel mai explicit raspuns. Vreau sa imi explice cineva ceva din domeniul pariurilor sportive. Este vorba de bet cafe arena si de Tipul Sistem al biletului. La simplu stiu faza cu cotele ca se inmultesc si asa mai departe. Dar la sistem nu inteleg cu 3/4 s.a.m.d sau de faza cu un meci sa fie baza intr-un sistem. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci...daca tu pariezi 4 meciuri pe un bilet si pariezi sitem 3/4 inseamna ca din alea 4 meciuri trebuie sa iti iasa minim 3 (oricare) ca sa castigi ceva. Daca iti ies toate 4 castigul e mai mare. Daca iti iese un meci sau 2 nu castigi nimic. Iar cand pariezi pe un bilet baza inseamna ca iti alegi tu un meci, 2 cate vrei, le alegi ca baza si important e sa iti iasa baza. In afara de meciurile din baza mai pui si alte meciuri si in functie de cate iti ies si din alea se calculeaza castigul dar important e sa iti iasa toate meciurile alese ca baza.
Sper ca ai inteles ceva. Nu ma pricep sa explic chestii.

2 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Pai a paria in sistem inseamna ca poti castiga cu un bilet de 4 meciuri cu doar 3 pronosticuri corecte, insa cotele sunt mai mici.

| FitMonkey a răspuns:

Sistem 3/4
daca iti ies 3 meciuri iei castigul minim
cada iti ies toate meciurile iei castigul maxim

insa castigul minim va fi o suma foarte mica cam cu cat ai pariat pe acel bilet, sau si mai putin