| Mihai1947 a întrebat:

Peste o saptamana o sa dau proba de rezistenta la scoala si trebuie sa alerg 1 km in 5 min.
Eu obosesc rau daca alerg doar 300 de m pentru ca sunt mai slabut si din cauza asta cred. Puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Tocmai pentru ca esti slabut ar trebui sa rezisti mai mult. Nu avem ce sfaturi sa iti dam, controleaza-ti respiratia, alearga incet, nu incerca sa ii dai tare din prima pentru ca vei obosi si nu vei mai putea termina. Un sfat ar fi sa incerci sa alergi 500-1000m sa te obisnuiesti, dar nu stiu daca mai ai timp.

2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Trebuie sa incepi sa mananci bine chiar de astazi. Dar si cu 2-3 ore inainte de proba. Fara paine alba, ca doar te umflii in burta de la ea. Iti iei treningul pe tine si adidasii in picioare, si incepi sa alegi prin oras pentru ca numai asa vei capata rezistenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai ocazia si unde sa faci banda, fa banda, daca nu, si e frumos afara, atunci alergi afara, putin cate putin.
Si eu oboseam la fel de repede, si am zis sa bag banda, din 5 min 7 din 7 min 10, apoi intr-o saptamana, deja bagam 20 de min lejer, fara sa gafai sa-mi dau sufletu sa mor acolohee hee))
Dar a fost de scurta durata, ca nu am mai fost, si acum la fel, daca alerg prea mult, simt ca imi dau sufletu laughing))
#Sedentarism