| Maopiscopulesculeandra a întrebat:

Cand alerg obosesc foarte repede si as vrea cateva sfaturi despre cum sa am rezistenta mai mare.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| nugasescusernameliber a răspuns:

Rezistenta fizica iti creste cu antrenament progresiv si rabdare. Azi alergi 15 minute, poimaine 20...intr-o saptamana 30, etc.
Respira corect, daca obosesti fa doar o plimbare mai alerta, cand iti revine pulsul la normal mai incearca sa alergi 5 minute, si tot asa.
Nu te antrena pe stomacul gol, iti distrugi muschii. Incearca o masa complexa de genul carbohidrati cu proteine. Evita zaharul inainte de antrenament. Iti influenteaza glicemia si te vei trezi brusc dupa 15 minute molesit, sau cu pofta de ceva "dulce". In schimb dupa ce ai terminat antrenamentul te poti bucura de o ciocolata, un shake de cacaco cu lapte, etc.

3 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Rezistenta se face in timp.Incepe prin a parcurge distante mici mai intai, apoi mareste ritmul si traseul.Perseverenta e raspunsul pe care il cauti happy

| tintareco a răspuns:

Distanţele şi viteza trebuie să fie ascensional în trepte uşoare şi nu bruşte dar, cel mai important este să-ţi poţi controla respiraţia, atît cînd expiri ca şi cînd inspiri.Prin exerciţiu de respiraţie în ritm de trap, te vei obişnui cu dozajul de aer, acest fapt crescîndu-ţi perforemanţele.
Îţi urez să ai succes cît mai curînd.

| Stephanie20 a răspuns:

Multa miscare, dar nu o lua din prima cu eforturi mari, usor, usor si o sa iti creasca si rezistenta.

Bafta