| Kapss a întrebat:

Pur si simplu simt ca turbez! O dau in frustrare, in nervi. De mai bine de 2 ani am aproape aceaasi masura la mana...34-35 cm, mananc ca un bou, fac exercitii de mai bine de o luna numai pentru biceps si triceps si umeri si NIMIC! + ca nu reusesc sa trec de 65kg! TURBEZ! Si sunt ditai stalpu, la 1, 83 m.
Ce mama d*acu sa fac ca nu mai rezist! O dau in depresie, jur!
Mai iau d*acu si creatina de 2 saptamani!

Răspuns Câştigător
| Robi1444 a răspuns:

Bai lesinule, bucura-te ca esti sanatos.

4 răspunsuri:
| Rektsona a răspuns:

Calmeaza-te in primul rand, in al doilea rand nu poti schimba asta, in al treilea rand incearca sa ignori acest defect minor

| LucyndaBianca a răspuns:

Daca mergi la sala, NU trebuie sa te axezi doar pe un tip de exercitiu, la un tip de aparate. Trebuie antrenat tot corpul, dar pe rand. Si faptul ca manaci mult si faci exercitii nu rezolva nimic.Se compenseaza una pe alta => Ce mananci acuma pui pe mana, dar facand sport il dai jos. Asa ca trebuie sa manaci putin si des *spre exemplu la ora 8 dimineata un mar, si peste doua ore un croasant simplu cu un kefir/sana * si sa iti faci un program fix pentru sport dar pe care sa il respecti. happy Bafta.

| K0sti a răspuns:

laughingMari probleme aveti fratilor...

| Nickname1890 a răspuns:

In primul rand chillout... nu e panica. IN al 2-lea rand nu conteaza marimea bratului ci cum arati tu in oglinda per total.

In al 3 lea rand nu poti sa te duci la sala sa lucrezi numai biceps triceps si umeri si sa te astepti sa ai rezultate pentru ca nu o sa ai in veci. Trebuie sa lucrezi tot corpul daca vrei sa cresti. Poate nu o sa crezi, dar chiar si sa lucrezi picioarele te va ajuta la cresterea generala mai mult de cat iti poti imagina.

Da-mi un mesaj personal poate mai discutam in privat. Poate te pot ajuta mai bine.