| Hitalix22 a întrebat:

Stie cineva cum as putea sa-mi dezvolt masa musculara cat mai repede?(vreau ceva natural)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand exercitiile calistenice (cu greutatea propriului corp). Cauta putin despre street workout / calisthenics, sa-ti faci niste idei, uita-te pe Youtube la niste videoclipuri, si ai sa vezi ce corp poti sa-ti dezvolti fara a merge la sala ca un sobolan.

| FemeiaPisică a răspuns (pentru anonim_4396):

Băiatule, cred că este cel mai inteligent răspuns de până acum.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam toti de la calisthenics fac si sala in paralel.

Spre ex. Sorin Toma, campionul nostru national la street workout, baga si sala la greu ( si-a pus pe Facebook ce antrenamente si ce suplimente foloseste ).

Sau tu crezi ca aia arata ca niste "zei", doar cu 3-4 fripturi pe zi + exercitii cu propriul corp, fara sala si fara suplimente? happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu eu am folosit termenul de "zei", si da este posibil si fara sala si suplimente dar mai greu, eu nu spun ca greutile nu ajuta, in special compound movements precum squats, deadlifts, weighted dips care sunt versiuni ale unor exercitii calistenice carora le adaugi greutate. Eu ma refeream in general, asta e mentalitatea la noi in tara mai special unde calisthenics, street workout nu sunt termeni cunoscuti de multa lume, si toata lumea te trimite la sala daca vrei sa-ti lucrezi corpul.

Răspuns Apreciat de Editori
| Violleta2022 a răspuns:

Hrana sanatoasa (vegetale si carne la fiecare masa), mers la sala si lucrat musculatura, renuntat la dulciuri, paine, fainoase, cereale, sosuri, sucuri, alcool.
Carnea contine proteina, care ajuta la cresterea masei musculare. O combinatie sanatoasa de carne cu vegetale fierte sau la grill ori salate de cruditati sunt ceea ce ai nevoie pentru a creste musculatura si topi grasimea.
Daca mai faci si sport, modelarea muschilor se va face automat.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt fată. Credeai că am răspuns ironic? Eu sunt la început cu antrenamentele. Ştiu şi eu despre ce este vorba, am făcut şi eu sală. Creşti în muşchi de parcă eşti umflat cu pompa, dar ai articulațiile praf. Dacă pui un culturist să facă o singură flotare pe un picior, moare rupt în două.
În acest moment citesc cartea. Ştiu că muşchii îi faci foarte greu(se urmareste cresterea rezistentei), dupa un an arăți ca un zeu. Nu umflat, ci natural.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai articulatiile "praf" daca nu stii sa te antrenezi.

Si doar 1 an? Poate 2-3... asta cu sala in paralel.

| Daniel9988 a răspuns:

Poti sa faci sala pana iti ies pene pe nas si pe urechi...Ai nevoie de un instructor care sa se ocupe de tine.Repede nu poti face muschi, adica incep sa se vada dupa cateva saptamani.