anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Stiti daca sunt de cumparat skateboarding ( cred ca asa se scrie corect ) din praktiker sau dedeman?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am vazut in Dedeman.

| Andr3y25 a răspuns:

DINTR-UN SKATE SHOP Iti recomand autletsibiu.com si iti mai recomand acest canal de youtube.Trickuri... baieti si fete cu skate-ul. Aici sunt tutoriale in ROMANA cu diferite trickuri
basic sau mai avansate.https://www.youtube.com/user/SlatinaSkateCrew
P.S Daca iti iei skate din dedeman sau praktiker eu iti zic sa nu te apuci de skate.

| Aalexander a răspuns (pentru Andr3y25):

Daca gasesc placa buna cu roti din silicon de ce sa nu mi iau?

| Andr3y25 a răspuns (pentru Aalexander):

Pai daca tu vrei doar sa te dai pe ea. Poti sa iti cumperi...Dar o data ce vrei sa inveti niste trickuri ollie, pop shove it. Placa o sa se rupa in doua dupa maxim 1 saptamana. O placa profesionala completa rezista luni poate chiar ani.Iti recomand o placa completa de la speed deamons sau blind. Difrenta dintr-o placa din dedeman si una dintr-un skate shop este urmatoarea:
1) O placa din Skate shop are Grip (este ca un smirghel ca sa nu alunce piciorul), iar o placa din dedeman are o folie din cine stie ce plastic.
2)Rotiile.O placa profesionala are roti ceramice in combinatie de silicon care rezista socurilor, iar rotiile de la placa dedeman dau impresia ca sunt de silicon de fapt e plastic curat.
3)Axele...Care au inclusa in ele tehnologie pentru aderanta si confort..rezistente daca doresti sa dai Grind si alte trucuri la bara..la placa dedeman alea nu sunt axe sunt doar niste fiare care se crapa si la ollie (cel mai basic trick)
4)Rulmentii...Fac ca rotiile sa se roteasca foarte bine.iar la placa dedeman roata este pusa direct pe asa zisele axe.
5)Si cel mai important PLACA...O placa professionala are cel putin 7 straturi de lemn de calitate + folii de carbon.Iar placa dedeman nu are straturi e facuta dintr-o bucata.
O placa profesionala din outletsibiu completa costa in jur de 120- 350 lei.Sunt si mai scumpe dar pentru incepatori nu conteaza acuma. Poate ti se par scumpe dar daca o luam ca pret si calitate uite cum sta treaba.
Skate profesional sa zicem 120 lei -te tine 5 luni pana la 1 an. Poate chiar mai mult..Placa dedeman 35 lei te tine 1 saptamana jumate..Noi am luat o placa de aia din Kaufland :)) si am zis sa ne batem putin joc si sa ne distram..nu am dat nici 5 trickuri si s-a facut tandari.Si din nou iti recomand acest canal. Daca doresti si esti pasionat de skateboarding aici gasesti totul in romana. Tutoriale skate, role agresive..si multe altele http://www.youtube.com/user/SlatinaSkateCrew

| Andr3y25 a răspuns (pentru Aalexander):

Pare in regula..Chiar daca nu vad firma.Eu zic sa incerci. Oricum e mai bun decat dedeman sau alte chinezarii :)).P.S Era sa uit, siteul asta area52.com dedicat numai skate-ului.http://www.area52.ro/.Din pacate m-am uitat la placi complete si am vazut ca erau doar marimi de peste 7.85... DACA CUMVA INTRI INTRU-N SKATE SHOP SI ITI CUMPERI UN SKATE sa NU depaseasca marimea de 7.65 (pentru incepatori o placa 7.5.- 7.6 este perfecta).Mai incolo cand o sa avansezi o sa poti sa iti cumperi o placa mai mare de 7.75 sau mai mari.Si iti mai pun o data in comment linkul cu acest canal de you tube ..Credema ei te pot ajuta mult mai mult de cat mine.https://www.youtube.com/user/SlatinaSkateCrew...Mda revenind la placa care mi-ai aratat-o eu zic sa ii dai o sansa.Nu arata rau ..Rotiile sunt cam ciudate.Dar din greseli inveti :! BAFTA si poate dai prin sk8park prin Sibiu :D