| Vlad7895 a întrebat:

Salut, sunt baiat si am 14 ani. Toti prietenii mei se joaca doar fotbal dar eu ma simt exclus deoarece nu imi place acest sport. Este normal sa nu imi placa fotbalul?

Răspuns Câştigător
| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
Oho, povestea ta parcă îmi aduce aminte de copilăria mea.
Când eram la școală, la ora de sport, asta prin clasa a cincea sau a șasea, toți băieții se jucau fotbal. Mie niciodată nu mi-a plăcut fotbalul, dar tot mă jucam cu ei, doar așa, ca să nu fiu pe dinafară. Nu am suportat acel sport.
Apoi, când aveam vreo doisprezece sau treisprezece ani, toți prietenii mei de pe stradă se jucau fotbal (inclusiv fetele). Eu mă prefăceam că eram „medic", ca să nu iau parte la joc, că nu îmi plăcea. Acum când îmi aduc aminte de asta, mă apucă râsul.
Și, referitor la întrebarea ta, da, este normal să nu îți placă fotbalul. Când am crescut, mi-am dat seama că a fost o prostie din partea mea să mă forțez să joc fotbal dacă nu îmi place. Oamenii sunt diferiți. E evident că există oameni cărora le place un lucru, dar și oameni cărora nu le place acel lucru. Așa va fi întotdeauna, fără excepție. Deci, ca o concluzie, este normal să nu îți placă fotbalul.
Îți urez numai bine!

1 răspuns: