| anonimum a întrebat:

Salut, sunt mai plinuț, fac workout de 5 luni, imi puteti pune ce exerciții de sport sa fac pentru a slabi doar grăsimea de pe burta, si nu mușchii. Cate kcal trebuie sa mănânc la 15 ani.

Răspuns Câştigător
| Adelin25 a răspuns:

Sa stii ca nu consta in Kcal...eu am fost gras cand eram mic si am reusit intr-o vara sa dau jos 20 km...Intrebarea este cum?
Am inceput sa fac sport serios (fotbal) dar cel mai mult si-a pus amprenta alergatul. Am alergat timp de 2 luni in fiecare seara 3-5 km cat simti tu ca poti. Si nu am refuzat mancarea de loc. Daca vrei sa ai o eficacitate si mai mare nu mai manca dupa ora 18:00. Iti garantez ca o sa slabesti minim 10 kg intr-o luna daca ma asculti. Daca nu iti place sa alergi apucate de un sport. Nu mai bea Coca-Cola 2l = 2000 kcal adica o portie de carofi prajiti si friptura. Daca ai intrebari nu iti fie rusine si intreba-ma. FUNDA PLS si SUCCES nu uita ca nimic nu este imposibil

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Teo2322 a răspuns:

Poti gasi pe Youtube exercitii, trebuie sa mananci aproximativ 1500 de kcal pe zi, nu mai mult.

| Raul_Raul_1998_feAd a răspuns:

Pai in primul rand ca sa slabesti trebuie sa fi in deficit caloric (sa introduci in organism mai putine ckal decat are corpul tau nevoie pentru a se mentine in greutate. Poti vedea cate ckal ai nevoie pentru mentinere cautand pe google "calculator metabolism bazal. De aici iti creezi deficitul (sa nu fie unul prea mare si nici epuizarea de la antrenamente deoarece iti poate afecta putin dezvoltarea. Slabitul se face pe tot corpul (nu ai cum doar burta) iar pentru mentinerea muschilor cand slabesti trebuie sa mananci aproximativ 2 g proteina per kg.