| Cristi7Cristinel a întrebat:


Am 13 ani si as dori sa slabesc 3-4kg in 4saptamani, si 10-15kg in 2luni jumatate. (adica in vacanta de vara).
Eu mi-am propus sa alerg seara si dimineata (cam 1km de mai multe ori) conteaza daca alerg repede sau mai incet? (nu ma refer ca merg 1km, il alerg dar nu cu o viteza de genu 1km pe 5min.) si mi-am mai propus sa inot cam 3-4ore pe zi (timp de 5zile pe saptamana deci cam in toata vara fara sambata si duminica.
Ce ziceti as putea da 10kg in aproximativ 3luni.
P.S Va rog nu imi spuneti sa fac sala, ca nu ajuta, un prieten a facut sala si a ramas la aceeasi inaltime (face de la varsta de 15ani (atunci avea 1, 63m iar acum la 18ani si are tot 1, 63m)

4 răspunsuri:
| StefaniaM a răspuns:

Serios? Asta nu-i site de publicitate...

| Anca2999 a răspuns:

Poti slabi si mai mult daca te tii de ceea ce ti-ai propus desi.e cam mult ce zici, eu cred c-ar fi bine daca ai alerga seara maxim un km iar dimineata sa inoti 2-3 ore. conteaza si alimentatia sa fie corecta, mai putine dulciuri si grasime. Ai grija sa dormi bine..are un mare efect somnul asupra frumusetii, greutatii si inaltimii. Bafta:*

| Rockefeller a răspuns:

Trebuie sa reduci serios din calorii ca sa slabesti, lasa junk food si baga mancare sanatoasa si sport, dar nu exagerat(fa flotari, abdomene, alergare si alte exerciti timp de 1h pe zi)

| PavelVladescu a răspuns:

Pai...E foarte bine dar iti trebuie un regim alimentar fara grasimi, si sala e buna dar nu indeajuns
continua tot asa, bine dar si cu dieta si vei fi super