| LaurTPU a întrebat:

Am 13 ani si jumatate (poate va ajuta si jumatatea aia de an) si fac volei pot zice de performanta ( locul 5 pe tara ) dar de curand am avansat la fileul de 2, 43 si mi.a fost spus de catre un cunoscator de volei ca nu voi putea ajunge tragator pentru ca sunt prea scund!

Intrebarea mea este : Daca la varsta asta am 1.71- 1,73 si sar cam 2.48 - 2.50 la blocaj este de ajuns pentru a spera la un viitor pe postul de tragator?
APP : Sunt baiat daca nu va.ti prins din nume happy

P.S : Dau funda! Nu vreau raspunsuri de genul conteaza
cat sari. Vreau raspunsuri sincere!

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Eu la 13 ani ma apucam de volei de performanta, si aveam "doar" 1, 69 m inaltime. E adevarat, antrenorul m-a pregatit petru postul de ridicator, dar, in timp, datorita antrenamentelor, am crescut incit acum am 2.02 m inaltime! Am pus doar in unul din anii in care am facut volei 10 cm la inaltimea ce o aveam.
Poti sta linistit, esti suficient de inalt, si se parte ca si detenta iti este buna. Daca te vei tine de antrenamente, si visezi sa devii tragator, e un vis pe deplin realizabil

| LaurTPU explică (pentru cristi202):

Multumesc pentru raspuns! Daca nu voi primii alte raspunsuri mai bune iti voi da funda!winking

| cristi202 a răspuns (pentru LaurTPU):

Nu ti-am dat raspunsul neaparat pentru funda. Ti l-am dat ca sa fii bine informat, si sa nu iti faci griji, ca nu ai de ce.

2 răspunsuri: