| barca16 a întrebat:


Am 15 ani, clasa a 8-a deci si as vrea sa ma apuc de sala.
Pana acum nu m`am apucat pentru ca era prea mic pentru sala si acum sunt dar mai merge.
Nu vreau sa merg la sala ci vreau un program pentru acasa.
Am:haltere, banca pentru abdomene si o bara pentru abdomene.
As vrea un program dupa care sa ma ghidez si sa imi fac un corp mai bine format decat pana acum.
Primul raspuns bun >funda!:

Răspuns Câştigător
| Voidwithin a răspuns:

N-ai cum sa faci acasa tot ce se face la sala acolo e aparatura specializata, instructor etc. Poti face si unele exercitii acasa, normal dar ca estimare daca tragi la sala 1 an de zile tare o sa ai rezultate f. frumoase in schimb acasa ai sa stai vreo 3 ani pentru aceleasi rezultate....Nu-ti fie rusine sa mergi la sala pentru ca toti de acolo au fost ca tine cand sau apucat poate chiar mai slabi.Ia-ti un coleg un prieten si ducetiva impreuna, n-are farmec sa mergi singur la sala...

5 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Tu ce intelegi de aici: "As vrea sa ma apuc de sala [...] Nu vreau sa merg la sala ci vreau un program pentru acasa" Pai ori vrei sa mergi la sala ori nu mai vrei?

Ce e aia o bara pentru flotari? Stii macar ce sunt altea flotari? Ce fel de banca pentru abdomene ai?

| barca16 explică (pentru Nickname1890):

Eu zic sa te lasi de meserie.
Am zis ca nu vreau sa merg la sala pentru ca vreau sa fac acasa.
Si bara pentru flotari e o bara cu 2 suporturi si are mai multe locuri unde sa iti pui mainile.Sa faci triceps sau piept.

| Nickname1890 a răspuns (pentru barca16):

=))) "Ai zis ca vrei sa te apuci de sala dar nu vrei sa mergi la sala". Acasa faci exercitii de forta, faci fitness, faci aerobic orice altceva, dar cand zici ca faci sala inseamna ca te duci la sala de fitness. Sala nu faci acasa... nu prea are sens.

Iar flotarea inseamna asta: http://www.youtube.com/watch?v=Eh00_rniF8E

Daca faci cu bara la piept nu inseamna ca faci flotari. Exercitiul aduce intr-adevar cu flotarile ca mod in care lucreaza muschi, dar nu se numeste FLOTARE.

| FitMan a răspuns:

Cand ai vointa si determinare mergi si singur la sala daca nu ai de ales. Tine minte ca, cu rusinea nu ajungi nicaieri. Nu te rusina cand vrei sa ceri un sfat cuiva din sala, o sa vezi ca o sa te ajute cu mare drag ( asta in cazul in care vrei sa te apuci sa mergi la o sala de fitness/culturism) Bafta!

| barca16 explică:

Am gresit acolo nu bara pentru abdomene o bara pentru flotari amwinking