| MaARIUSkasa a întrebat:

Salut TPU am 15 ani si vreau sa ma apuc de sala imi puteti da niste sfaturi am inteles ca imi trebuie nu stiu ce program de antrenamente si din astea am 98 kg si 1.81 Multumesc in avans

Răspuns Câştigător
| Apokales a răspuns:

Uite un sfat, nu te lua dupa vedete cu diete minune, dieta de varza rosie, dieta cu paste, dieta cu dracu' sa le... Sau programul de antrenament al lui The Rock, Hugh Jackman. Dieta trebuie personalizata pentru ca o dieta sustenabila este un ce iti face placere si nu te tortureaza, altfel o tii pana slabesti si dupa te intorci la vechile obiceiuri pentru ca nu stii ce inseamna o dieta sustenabila, stii ce inseamna extremele mancat a prost si dieta pe baza de telina sau ce ai aplicat ca sa slabesti. La fel si cu programul de antrenament, trebuie sa-ti placa sa faci miscare, trebuie sa-ti placa sportul pe care-l practici. Nu poti face mult efort, exagerat de mult, daca dieta nu-ti permite, daca ai o dieta deficitara in raport cu planul tau de antrenament.
Informeaza-te si... la sala cu tine laughing! Acolo ai un antrenor, iti va explica el.

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu îți trebuie nimic, mergi la sală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înveți pe parcurs, majoritatea programelor date de "bros" sunt praf. Dacă vrei neapărat program caută Jeff Nippard pe YouTube.