| Adiiiiiiiiii a întrebat:


Am 16 ani si ieri am inceput probele la o echipa de fotbal. Nemaifacand fotbal la o echipa mi-a fost foarte greu in joc. Baietii de acolo joaca de vreo 8 ani. As vrea foarte mult sa fiu acceptat la echipa, dar din cauza emotiilor nu mi-a iesit nimic in joc. Am gresit toate pasele si am reusit sa fac vreo 2 deposedari.
Aveti vreun sfat care sa ma ajute sa trec probele? Sunt tehnic dar ma omoara pregatirea fizica in comparatie cu ceilalti. La fiecare sprint gafaiam. Trebuia sa ma opresc. Asta datorita ca n-am mai avut ocazia sa joc fotbal de 2 luni. Si nici nu ii cunosc cum joaca sa-i gasesc imediat in teren... Mai am vreo 3-4 zile in care sunt in probe si apoi antrenorul o sa imi zica raspunsul.
Ar trebui sa incerc niste executii tehnice cu care sa impresionez si sa fiu acceptat? Nu stiu ce sa fac... sad

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Inainte de probe trebuia sa te pregatesti, fizic, psihic si tehnic. Acum este destul de tarziu dar incearca sa le arati tot ce stii. Pregatirea fizica se poate face si dupa aceea, este tanar inca dar talentul nu se castiga, doar se slefuieste. Arata-le ca ai talent si fa executiile tehnice care iti reusesc.

| Caro34 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu antrenorul, sa-i zici toata treaba si poate el te ajuta; mai sunt si oameni super pe acest pamant! Zii ca iti place la ei si ca ai nevoie de putin timp sa-ti reintri in forma, sa-i cunosti pe toti mai bine si sa fii acceptat. Daca nu te ajuta si nu te vrea, atunci locul tau nu-i acolo si D-zeu are ceva mai bun pentru tine, deci nu te dezamagi! Uneori ne luptam sa ajungem intr-un loc care nu-i al nostru si pe urma realizam ca daca am fi mers in alt loc, am fi fost cei mai buni. Ai rabdare si cu tine si accepta decizia divina; nimeni nu stie ce-i mai bun pentru noi decat EL! Mult noroc!

| Xtar a răspuns:

E un timp scurt.Incearca sa driblezi sa vada ca esti tehnic si sa incerci ceva executii tehnice.Nimic nu da roade asa repede dar pe parcurs da...