| Eu111 a întrebat:

..am 17 ani si as vrea sa imi ziceți cum sa dau jos șoldurile, ce exercitii sa fac. Le am mari si ma deranjează, dau funda.

5 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Nu exista exercitii specifice. Fa miscare, consuma mai putine kcal decat ai nevoie pentru mentinere (deci fii in deficit caloric) si vei slabi.

| Kerre a răspuns:

In primul rand iti pot zice ca nu poti scapa de grasimea de pe burta, solduri, picioare sau piept separat. Corpul nostru lucreaza ca un tot intreg deci daca e sa scazi grasime o vei scade de pe tot corpul nu doar in anumite zone. Totul se rezuma la numarul de calorii consumate pe intrega zi (24h). Nu conteaza daca faci tu miscare multa sau mai putina daca nu vei fi intr-un deficit caloric atunci orice ai face/consuma va fi in zadar. In gereal miscarea adauga doar un - in totalul tau final de calorii, de exemplu daca pentru a slabi ai nevoie de aproximativ 2000 calorii si tu ai consumat 2150 pai atunci poti face cardio pentru ca corpul tau sa foloseasca acele calorii ca energie pentru a sustine activitatile fizice. Deci pentru inceput calculeaza-ti necesarul caloric pentru mentinere ( sunt multe astfel de calculatoare pe google ) si scade aproximativ 400 calorii. In orice caz nu uita ca trebuie sa adopti o alimentatie sanatoasa.

| RobyRO19 a răspuns:

Trebuie sa alergi mai mult, si sa mananci mai putin

| Aricipurici a răspuns:

Trebuie sa bei o bautura făcuta de tine si sa mergi la sala si faci banda

| aXy99 a răspuns (pentru Aricipurici):

Bautura facuta de tine? laughing
Ce vrea sa insemne asta?