| Tovarasul a întrebat:

am 18 ani fac sala de mai mult de 1 an. Am rezultate nu ma pot plange si in ceea ce priveste masa musculara dar si forta.
Am vrut sa va intreb ce imi puteti spune despre Steel https://steelsupplements.com/? Va rog sa vorbeasca cunoscatorii, cei care stiu ce fac aceste suplimente si ce efecte au. Va multumesc!

1 răspuns:
| Foame a răspuns:

Mă ia cu călduri când văd astfel de site-uri, imi aduc aminte de reclamele de marire a penisului(freci lampa lui aladin si ai +10cm in doua zile). Adica la ce ma refer:suplimentele sunt facute sa para ca te fac superman cu un nume de filme nemaiauzite de la "hard as." pana la "super anabolic" si alte mizeri.Ma refer la faptul ca ei fac sa para rahatu mai mare decat este +ca sunt scumpe(si cand vezi astfel de site-uri. fugi) Din cate am vazut marea majoritate sunt pre workout(se ia inainte de antrenament), ele iti dau mai multa energie, iti fac muschii sa "se simta mai bine", iti dau acel "pump" cum se zice in engleză de exemplu e ca si cum ai bea o cana de cafea dupa ce te-ai sculat doar ca e mult mai amplificat efectul. Acum eu unul nu iau, am destula energie inainte de anrenamente si nici nu imi arde sa dau banii pe ele si faza este ca nici nu stiu de ce vrei sau daca vrei sa iti iei suplimente.Eu unul imi iau de pe myprotein (multivitamine, creatina, omega3 si ceva pentru articulatii). Creatina te ajuta sa cresti in forta in principal(productie de ATP mai eficientă) de exemplu eu fac 10tractiuni si daca iau creatina pot sa fac 11-12 maxim 13 sau daca fac spate cu 100kg daca iau creatina poate fac cu 103-105-108,ea retine si mai multa apa in muschi(il face sa fie mai mare) dar aici balante e mai mult se 80-90% forță nu are ca efect principal marirea.Are efecte minore dar are si alte beneficii in afara de cele legate de sala.Si celelalate pe care le iau sunt "evidente" la ceea ce fac.