|

Salut TPU. Am aproape 13 ani, 54 kg si 176 cm. Incerc sa ma ingras, ca sa fiu mai mare iar greutatea mea ideala ar fi 60-63 kg. Am o dieta cu proteine si carbohidrati, dar vreau sa am si putere mai mare. Eu nu vreau sa arat ca un butoi cu picioare asa ca fac si exercitii - 100 flotari si 150 abdomene zilnic.Sunt indeajuns sau ar trebui sa fac mai multe? As putea sa incerc sa fug?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! As zice sa nu te ingrasi, vei arata urat... Incearca sa faci calisthenics. Mananca in surplus caloric pentru crestere musculara. Este posibil sa faci sala la varsta ta(daca o iei usor), dar este periculos pentru ca cel mai probabil nu vei stii ce faci si te vei accidenta. Calisthenics e un sport care utilizeaza greutatea corpului tau pentru a te antrena. Incearca sa il faci pe asta si cand crezi ca esti pregatit pentru sala si stii ce faci, du-te.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, nu alerga pentru ca arzi mai multe calorii.Incearca sa faci diferite tipuri de flotari/abdomene, nu uita sa faci genoflexiuni/tractiuni. Poti cauta pe YouTube " home workout for mass " sau ceva de genul pentru exercitii care te-ar ajuta.In rest, mananca macar 3/4 mese pe zi si asteapta pana ajungi la varsta la care poti face sala sau calisthenics.Btw nu fa exercitiile chiar in fiecare zi ca te suprasoliciti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează