| TeoTudor a întrebat:

Am o problema. Stiu ca suna foarte cunoscut acest lucru dar vreau sa,, fac patratele ". Problema este ca eu timp de 5 ani de zile am avut,, burtica "' sa-i zic asa, si chiar si acum este mare, nu exagerat, dar este. Intai si intai vreau sa dau jos stratul de grasime, de patratele voi avea eu grija mai tarziu dar ce vreau este acum pe moment acest lucru. Cum a-s putea sa scap de stratul acesta de grasime? PS : Fac exercitii zilnice cate 100 abdomene, si activitati ce implica asa zisul abdomen. Funda pentru cel mai bun raspuns + indicatii!

Răspuns Câştigător
| TeoTudor explică (pentru AntrenorFitness):

Acum am priceput ce trebuie sa fac, tin sa multumesc si marine, cat si lui Megan97!

5 răspunsuri:
| ChrissD a răspuns:

Trebuie sa ti dieta si sa faci mult sport incerca sa lucrezi la bicicleta...

| marinaa9 a răspuns:

In primul rand ambdomenele nu ajuta sa scapi de grasime ci sa iti formezi masa musculara si bineinteles ca "patratelele" nu se vor vedea din cauza tesutului adipos. DAca vrei sa slabesti uniform ar trebuie sa faci cardio *exercitii care iti mares pulsul pana la 140 de batai pe minut si il retii la 140 de batai pe minut timp de 40 de minute* si cel mai bun sport cardio este alergarea, dar bineinteles trebuie sa lucrezi si celelalt grupe ca: spate, brate si abdomen.Bafta!
NU uita de alimentatia sanatoasa! Fara fructe seara ci branza sau lactate si scote sucurile, painea si dulciurile insa nu brusc ci treptat.

Răspuns utilizator avertizat
| Megan97 a răspuns:

100 de abdomene e prea putin. in primul rand ca sa incepi sa pui muschi si sa dai jos si grasimea ai nevoie de miscare gen cardio, nu doar abdomene. cardio pentru arderea grasimilor si abdomene muuuulte(de toate felurile: partea de sus, partea de jos, lateral) pentru muschi. dar poti sa faci miscare cat vrei tu, alimentatia este cea care face diferenta. abs are made in the kitchen not in the gym. succes sper ca te am ajutat cat de cat