| TimonSiPumba a întrebat:

Am si eu o problema, am slabit mult si mi-a mai ramas grasime pe abdomen dar nu exagerat de mult. Vreau sa ma ajutati si pe mine si sa imi spuneti ce trebuie sa mananc si ce exercitii sa fac; abdomene, cardio... nu prea ma pricep. Chiar puteti sa imi faceti un meniu laughing si sa imi dati si exemple de cateva exercitii. Ms!

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Am raspuns la 1000 de intrebari la fel. si aici ti-ai raspuns singur. cardio si abdomene si alimentatie corecta. cat timp pe primele le stii a3a este asa. 5 mese pe zi, 3 principale, 2 gustari intre ele. mesele principale 150-200g carne (la alegere) + 100-150g garnitura (la alegere, fara prajeli). la micul dejun nu poti manca asa ceva asa ca alege intre lapte, iaurt, branza, o felie de paine de secara cu miere, cereale integrale, oua fierte/omleta sau ce iti mai vine tie prin minte. la gustari 2 fructe si 1 pumn de nuci sau ceva lactate cu nuci este perfect.

| TimonSiPumba explică (pentru JohnnyBi):

Este cam nasol ca sunt si cu scoala si acolo mananc fastfood. Ce m-ai indruma?

| JohnnyBi a răspuns (pentru TimonSiPumba):

Eh rahat. depinde de fast food. ca eu sunt mort dupa kebap. stiu ca nu voi avea grasime putina dar incerc fara sosuri laughing. decat nimic, kebap e de 10 ori mai bun. in 2014 nu am mancat niciodata mc, kfc, burger king sau altele dar kebap si shaorma fara sosuri mananc macar de 3 ori pe saptamana (asta e, programul e program). si decat un sandwish rece cu piept de pui, prefer o shaorma. dar este preferinta mea personala.

3 răspunsuri: