| Laurentiu288283 a întrebat:

Salut TPU... Am și eu o bicicleta și când schimb viteza pe foaia 2 3 îmi învârte în gol... Pe prima foaie "foaia mica" merge perfect ma poate ajuta cineva?

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Online nu te putem ajuta dar umblă tu (cu șurubelniță și talent) la reglaje cablu pentru centrarea schimbătorui pe foile 2 și 3

| DjSannan a răspuns:

Primul lucru pe care trebuie să-l verifici atunci când schimbă viteza pe foaia a doua și îți învârte în gol este să asiguri că cablul schimbătorului de viteză este încă bine strâns la schimbător și la foaia de viteză a bicicletei. Dacă cablul este destul de slăbit, poate fi cauza principală a lipsei de presiune la schimbarea vitezelor.

Dacă cablul este bine strâns, ar trebui să verifici sincronizarea foii de viteză cu schimbătorul de viteză. Aceasta implică ajustarea cablului schimbătorului de viteză pentru a se potrivi cu poziția foii de viteză.

În cazul în care toate aceste lucruri sunt în ordine și problema persistă, este posibil să ai nevoie de un serviciu de revizie a schimbătorului de viteză. Acest lucru ar putea implica curățarea și reglarea componentelor schimbătorului pentru a se asigura că funcționează corect și pentru a preveni orice alte probleme