| Simon_Laurentiu_1995 a întrebat:

am si eu o intrebare legata de site-ul bet 365.as vrea sa imi fac cont si am vazut ca se da un bonus care trebuie rulat de 3 ori.Intrebarea mea ar fi daca pun 50 de lei si nu cer bonusul, pot sa ii scot cand vreau sau trebuie sa rulez si astia?

Răspuns Câştigător
| cristi9c a răspuns:

Dacă nu optezi pentru bonus poți să îi scoți când vrei.

| Simon_Laurentiu_1995 explică (pentru cristi9c):

Asta am vrut sa stiu.multumesc happy

3 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Bonusul se acorda la depunerea minima de 20 ron cum scrie si aici :
Pentru a va califica pentru acest bonus, va rugam sa urmati instructiunile de mai jos:

Deschideti un cont, efectuati un depozit de cel putin 20 RON* si aveti dreptul la un bonus de 100% din depozitul dumneavoastra pana la maxim 200 RON*.

Dupa ce va deschideti contul, va vom transmite prin email un cod de oferta din 10 caractere, cu terminatia NCDBP. Pentru a solicita bonusul trebuie doar sa efectuati un depozit eligibil, sa accesati sectiunea Membri din meniul Servicii, sa selectati Oferte si apoi Introduceti Cod Oferta.

Daca nu primiti codul de oferta cu terminatia NCDBP sau daca doriti sa va actualizati adresa de e-mail, va rugam sa vizitati sectiunea Membri.

Pentru a paria din bonus, trebuie sa pariati mai intai o data cu suma depozitului dumneavoastra pe sporturile si tipurile de pariuri dorite. Va trebui sa rulati depozitul si bonusul de trei ori inainte de a efectua o retragere.

Deci tot trebuie rulat!

| Simon_Laurentiu_1995 explică (pentru aditimus):

Da eu zic daca nu solicit bonusul deloc. pun 50 de lei si ma joc.astia 50 pot sa ii scot cand vreau?