| Korg99 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru voi...
Pierzi masa musculara daca renunti la suplimente proteice?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| IMPLICAT a răspuns:

Foarte bine ca ai intrebat dinainte. Gandeste`te de doua ori. Nu iti zic nu, dar nu iti zic nici da. Cum consideri. Daca te hotarasti sa iei, tine`te de ele, daca nu, mai bine nu lua.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Daca e vorba de pastile, e chiar indicat sa faci pentru ele pentru a-ti pastra musculatura in timp. Incearca sa mananci mai multe alimente bogate in proteine cum ar fi carnea, ciupercile, mazarea, varza de bruxelles, fasolea, spanacul.

| IMPLICAT a răspuns:

Cand ai inceput sa consumi suplimente nutritive, trebuia sa te intrebi, "Ce o sa fac daca nu o sa mai iau?", pentru ca vezi tu, acei amatori care tot spun, "daca nu mai iei, se lasa" au si eu o oarecare dreptate. Daca tu renunti la suplimente, trebuie sa te anunt ca va trebui sa mananci serios ca sa compensezi. Succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru IMPLICAT):

Oricum trebuie sa mananci serios ca sa pui muschi.

Fara sa mananci serios, NU pui muschi ( nici cu suplimente, nici fara ).

| IMPLICAT a răspuns (pentru Cosmin86):

Corect, dar din experienta iti spun ca, amatorii, odata ce consuma suplimente, gandesc in felul urmator "E, bag proteine, nu mai trebuie sa si mananc".

Prin denumirea de "supliment" trebuie dedus faptul ca, tu trebuie sa suplinezi alimentatia ta zilnica. In nici un caz sa apelezi la suplimente pentru ca nu ai timp sa bifezi toate mesele necesare unei zile.

Dar inca o data sa ii raspund la intrebare, da, sunt destule sanse sa pierzi masa musculara daca renunti la proteine.

| Korg99 explică (pentru IMPLICAT):

Inca nu am inceput sa consum suplimente...tocmai de asta am intrebat...sa stiu la ce ma astept daca nu mai consum happy

| IMPLICAT a răspuns (pentru Korg99):

Foarte bine ca ai intrebat dinainte. Gandeste`te de doua ori. Nu iti zic nu, dar nu iti zic nici da. Cum consideri. Daca te hotarasti sa iei, tine`te de ele, daca nu, mai bine nu lua.

| alin100 a răspuns:

Salut.Pierzi masa musculara daca in locul suplimenteleor cu proteine nu iei din alta parte proteine, aici ma refer la alimente. Spre exemplu tu iei un suplimetn cu 40 g de proteine.In locul aclor proteine mananci 100g carne si 100 de g branza si asa nu vei pierde masa musculara.Suplimentele cu proteine sunt pentru a-ti face viata mai usoara.Succes!