| tRizikial a întrebat:



As vrea sa imi ziceti.ce ar fi mai bine sa fac? MMa/Sala de forta..adica sa-mi ziceti de ce sa ma duc acolo..si de ce sa nu merg acolo. Avantaje/Dezavantaje happy nu stiu unde sa merg.

Răspuns Câştigător
| hibrid112 a răspuns:

Mi se pare util partial ce au spus baietii mai jos. Acest tip de lupte MMA este ceva dur violent ai nevoie pe langa un corp tare rezistent mai ales de un psihic foarte stabil (din experienta ai luat un pun sa zicem ti s-a spart nasu gata ai terminato cu mma-ul, nu trebuie o vointa mai puternica)in schimb sala este un sport (daca se poate numaii asa de fapt fitness culturism intelegi unde bat ) care e mai mult pentru o formare "rapida" si un corp armonios referitor la grupele musculare.Nu stiu ce sa-ti recomand depinde si de caracterul tau, de varsta. Eu personal fac sala si sunt multumit de conditia mea fizica masa care am acumulato etc..Bafta sper sa alegi corect!

3 răspunsuri:
| Bull4ever a răspuns:

MMA e cel mai bun dar ai grija in primele luni o sa iesi cu niste vanatai foarte frumoase laughing

| edyboss88 a răspuns:

Buna.parerea mea este sa te duci la mma.an primul rand te va ajuta foarte mult (eu al practic) te dezvolti bine la corp si vei avea rezistenta mai mare.la sala trebuie sa tragi de fiare pentru niste eforturi vizibile foarte mult, an schimb la mma corpul se dezvolta singur si asi da forme frumoase succes funda?happy

| VladSerban a răspuns:

Este foarte usor! Daca doresti MMA ( mix martial arts) : vei avea cardio bun, corp fibrat se poate chiar si cu rpoteine daca vrei sa ajungi ca si la sala, vei fi mai discipliant, calm, + ca inveti ceva folositor. La sala tot ce faci este sa tragi de fiare si sa te formezi si acolo mai mult si repede cu proteine si steroizi. Din punctul meu de vedere MMA sau de fapt orice sport este peste sala!