| CrushBoy89 a întrebat:

big grin Spuneti-mi va rog. dauneaza la ceva exercitiile cardio daca am 16 ani? ma gandesc ca cine stie ce s-ar putea intampla. Poate e o varsta prea frageda? Vreau un raspuns din propria experienta daca se poate..nu de pe internet pentru ca am citit in mare parte despre ce e vorba. Si inca o intrebare: Sunt bune la slabit daca fac sa zicem in jur de o ora pe zi? In cam cat timp pot sa slabesc 5-10 kg? Am si eu nevoie de niste sfaturi si niste motivari sa ma apuc cum trebuie laughing Multumesc frumos! FUNDA! winking

3 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Exercitiile cardio sunt recomandate pentru orice varsta poti sa faci linistit. Daca ai o alimentatie bine pusa la punct poti sa slabesti 10kg in 3-4 luni daca nu poti sa iti iei adio de la slabit.

| Syndre a răspuns:

Sunt bune la orice vârstă, omul nu e făcut să fie sedentar. Te ajută să previi atâtea boli și să capeți rezitență, nu ai niciun dezavantaj în a face cardio, doar avantaje.
La slăbit te ajută, că arzi calorii, dar 90% e dieta. Degeaba faci o oră de cardio dacă mânânci un hamburger după. Așa că ai grijă ce mânânci și fă sport pentru sănătatea ta, cu timpul o să se vadă rezultate. Mult succes!

| questsoul a răspuns:

Fara a face exces, exercitiile cardio nu pot decat sa te ajute.