| Tony0102 a întrebat:

Salut TPU! Ce parere aveți de produsele de la My Protein? Sunt de calitate? Și ce părere aveți de "The Gainer" merită încercat? Extreme Gainer e bun?

8 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Produsele sunt ok dar majoritatea sunt irelevante.
Daca nu cumva vrei sa faci performanta in bodybuilding prudusul ala standrad impact whey (proteina din zer) protein e mai mult decat suficient.

Chestia aia de care ai zis tu e doar un produs cu de toate care poate sa inlocuiasca o masa dar realitatea e ca organismul tau prefera nutrientii din mancare. Nu are sens sa-l folosesti atat timp cat pot sa manaci normal, eu ii vad sensul doar daca ai nevoie sa bagi multe calorii si ai ajuns la limita cu cata mancare poti sa bagi in tine. Riscul evident e sa-l consumi, sa nu iti urmaresti bine caloriile si doar sa te ingrasi.

| Tony0102 explică (pentru RoCkKiD):

Mulțumesc. Eu vreau să mă îngraș, e bine dacă îl folosesc? Pe "The Gainer" Sau "Extreme Gainer". Fac și sală și zic că se v-a așeza ok

| dinaprilie a răspuns:

In lume nu sunt f multi producatori de "substante". Ce vezi pe diferite etichete sunt denumiri comerciale ale revanzatorilor ( baza fiind aceeasi ). Alege dupa buget cel mai bine..in esenta fac cam toate ce zice ca fac ( plus minus niste procente ).

| CIaudiu a răspuns:

Da, sunt de calitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in regula si sunt mai ieftine decat genius, de ex. The gainer si extreme gainer sunt proteine cu carbohidrati. Diferanta intre ele este aportul de calorii, cel extreme iti ofera mai multe calorii. Baza e mancarea, cresti daca esti in surplus, iar surplusul ti l realizezi cum vrei tu, suplimentele doar ''completand''(daca e nevoie!)

| ruddy a răspuns:

Eu nu mai comand de la ei, am luat un Bcca fara aroma, si efectiv nu se dizolva.