| WorldTraveler2553 a întrebat:

ce părere aveți despre Cheat Day? sau Cheat Meal? Care presupune mâncatul a tot ceea ce-ți dorești o dată sau de două ori la nu știu cât timp.
Spre exemplu de 2 săptămâni încoace țin un regim alimentar pot spune destul de strict, adică am renunțat la fast-fooduri sau sucuri acidulate și de orice fel.
În câteva zile este ziua mea și mă gândeam să mănânc puțin peste aportul caloric laughing Dacă mă înțelegeți.
Ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Normal ca poti manca o zi mai mult dar sa nu fie o zi doua trei ca te vei ingrasa rapid, asa o zi pe saptamana e ok,repet caloriile conteaza, uni au mancat cate o prajitura pe zi si au slabit, uni cartofi si tot felul de experimente, de exemplu am mancat o prajitura de 1000 de calorii azi daca mai manc inca si 3 feluri de mancare ceva se va depune ca grasime, calculeaza-ti rata metabolica si vezi cate calorii ai nevoie

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Norml ca poti, mai ales ca e ziua ta. Eu nici nu mai tin cont de ceva cand e ziua mea sau diverse sarbatori. Pana la urma viata e prea scurta ca sa ne abtinem in permanenta de la ce ne place.

| Florin458 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti, tine-te de regim, cat poti de mult.Partea cu mancatul a tot ce iti doresti depinde de calorii, dar rezultatele vor fi lente daca alternezi mancare nesanatoasa cu sanatoasa. Eventual cand ai evenimente, incerca sa gusti din mancare, nu sa te saturi si cumva dupa merge si o portie de alergat sa poti arde din calorii.