| Twain a întrebat:

.Cum as putea sa-mi intind ligamentele de la genunchi ca sa pot face spagatul. Sunt portar la fotbal si imi trebuie la incalzire..nu numai spagatul, mai multe

Astept Raspunsuri.

4 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Nu îţi poţi întinde tu ligamentele când doreşti. Acestea se vor întinde de la sine prin mult exerciţiu. Fă şpagatul cât mai des iar după un timp vei atinge podeaua.
Pa-pa.

| ReusxD a răspuns:

Bună.
Păi, asta să ştii că depinde de varstă.Eu am făcut nişte dansuri pe la vreo 6-7 ani, aşa şi acolo ne-a învăţat să facem spagatul. Făceam încălzirea înainte de a incepe cursurile de dans.Lucram in special pe picioare, unde dupa cateva exercitii ne punea sa făceam şpagatul in toate felurile posibile.In doua săptămîni. am reusit să fac şpagatul fără niciun stres.Asta, pentru că ai flexibilitate mult mai mare atunci cînd esti mai mică. Peste vîrsta de 8-9 ani este mai greu, pentru că deja organismul, este mult mai dezvoltat si nu mai are aceeaşi flexibilitate.Te sfatuiesc sa faci zilnic exerciţii de genu` : http://www.youtube.com/watch?v=tmSPbPLwCDE sau http://www.youtube.com/watch?v=wxVA-riJY-U Succes!
Pa, pa!

| InnocentSίn a răspuns:

Buna! Nu forta ligamentele. Exerseaza in continuare si vei reusi intr-un final.
Bafta! kiss

| Lcris a răspuns:

Daca faci miscare zilnic, inclusiv exercitii de intindere, in scurt timp vei deveni mai flexibil.