| StoienicăSorin a întrebat:

eu vreau sa fac flotări, dar nu pot ca am Febra musculară, chiar daca am febra musculară ma forțez sa fac flotări sau aștept sa îmi treacă febra?

4 răspunsuri:
| Pacquiao a răspuns:

Salut man happy Nu e bine sa te fortezi sa faci daca ai febra musculara pentru ca agravezi situatia.Mai bine fai un dus cu apa foarte fierbinte pentru ca astfel iti trece febra mult mai repede! happy Si eu am avut febra musculara si am procedat asa, doar ca am facut pauza 1 zi maxim 2 nu am mai facut deloc, absolut deloc.Si mi-a trecut repede.A 3a zi nu mai aveam nimic!winking Incearca si tu!winking Funda? happy

| cotinel a răspuns:

Salut,
Iti spun din experienta deoarece am facut rugby aproximativ 12 ani deci:
In primukl rand gandeste logic daca nu faci pe ytimpul cand ai febra musculara cand ve face din nou flotari vei face iar febra astfel incat nici nu avansezi ca forta silueta etc... si de fiecare data faci febra.
In cel de al doile rand daca spre exemplu faci febra musculara incearca ca dimineata sa faci niste exercitii fizice daca e posibil deoarece toata ziua nu vei mai avea probleme cu febra sau cel putin durerea se va diminua.
Stiu ca am dreptate deci cu placere tongue

| TudorMontana a răspuns:

BAI CULTURISTILOR BAI, de ce ii dati sfaturi proaste omului?
1. MUSCHII cresc in perioada de pauza, in perioada in care testuruile se refac, din moment ce tu antrenzi muschii in timpul febrei musculare iti **** toate tesuturile, dupa un antrenament pauza minim 48h.
2. ANTRENAMENTELE nu se fac dimineata deoarece esti in stare catabolica bai geniule.

In mare, antrenezi o gurpa de muschi o singura data pe saptamana, flotarile lucreaza doar pieptul si tricepsul...

Ce iti spun eu aici iti poate confirma orice om cu capul pe umeri si cu experienta in domeniu, nu copiii de 12 ani de pe TPU ce fac flotari si beau lapte.

| amaliagabriela a răspuns:

Forteazate cu flotari febra dispare facand multa miscare