| VasileStefan a întrebat:

Imi puteti recomanda si mie cele mai bune execitii fizice pentru pectorali cat mai mari in timp cat mai scurt happy?

Răspuns Câştigător
| SmoKeD a răspuns:

Cred ca te referi la piept. Daca mergi la sala: http://www.culturism.ro/antrenament/exercitii-piept.html
Daca vrei sa faci acasa poti sa urmezi programul acesta de antrenament: http://hundredpushups.com/, la care ti se dezvolta si pieptul si deltoidul frontal.

Dar nu este de ajuns doar sa faci multe exercitii fizice, trebuie sa ai si o alimentatie bogata in proteine si carbohidrati

Cele mai bune surse de proteine: Piept de pui sau de curcan, fara piele, carne slaba de vita, albusuri de ou, peste, lactate fara grasimi, concentrate proteice.
Grasimi: Mai mult de 97 % din energia din grasimi este depozitata in corp sub forma de tesut adipos. Celelalte forme pot fi gasite in sange si in tesutul muscular. Persoana de greutate medie de 80 kilograme depoziteaza aproximativ 110.740 calorii (12.300 grame) de grasime in una dintre aceste forme.
Carbohidrati: Carbohidratii sunt sursa preferata de energie a corpului - creierul, muschii si alte tesuturi se bazeaza in principal pe un flux continuu de carbohidrati pentru satisfacerea cererilor imediate si pe termen lung de energie. In timpul antrenamentelor anaerobe, cum ar fi antrenamentele cu rezistenta (cu greutati libere), corpul se bazeaza foarte mult pe carbohidrati pentru energie, iar cantitatea stocata in organism va va afecta rezistenta si energia in timpul antrenamentelor.
Un gram de carbohidrati contine aproximativ 4 calorii.

2 răspunsuri:
| iefsul a răspuns:

Da iti poti umfla pectoralii cu silicoane, daca vrei intr-un timp cat mai scurt.Nu exista asa ceva musculatura se dezvolta in timp, si pentru a le da forma cat mai frumoasa poti imbina exerciutiile de forta cu inotul si gimnastica.bafta

| SmoKeD a răspuns:

Rolul proteinei: Cand este descompusa in organism pentru a forma aminoacizi, este principalul material pentru constructia musculara. In afara de construirea unor bicepsi mai mari, aminoacizii sunt materiale cheie pentru producerea celulelor si a hormonilor, lupta impotriva infectiilor si ajutorul activitatilor neurotransmitatoare.
Un gram de proteina contine aproximativ 4 calorii

Rolul grasimilor: Numite si lipide, grasimile servesc sase functii importante in corp:

Drept depozit mare si concentrat de energie.
Protejeaza organismul.
Izolatie care iti tine cald.
Transportor pentru vitaminele liposolubile (A, D, E, K).
Principal distribuitor de acizi grasi esentiali. Aceasta functie este cea mai importanta deoarece fara grasime, corpul nu ar putea sintetiza destul anumiti hormoni (cum ar fi testosteronul) si structura celulelor ar fi compromisa.
Mareste savoarea si textura alimentelor. Promoveaza o stare de satietate.