| MiculFaraon a întrebat:

M-am apucat de inot si stiu asa cat sa ma tina apa. Faza este ca nu stiu sa inot la 3 brate deoarece nu stiu cum sta treaba cu respiratia si de fiecare data iau apa. Va rog lamuriti-ma si pe mine cum sa inot la 3 brate. Dau FUNDA promit.

Răspuns Câştigător
| Deriol a răspuns:

Nu este greu deloc, dar trebuie sa exersezi foarte mult, la trei brate trebuie sa "aluneci" cum ar veni pe apa, pur si simplu inoti normal crawlcu capul in apa si a treia oara cand daidin brate iti scoti capul afara si ti-l "asezi" pe umar, respiri, si apoi continui tot la fel.dar nu poti intelege chiar atat de bine in scris, ai nevoie de un instructor cum a zis cineva mai sus.

4 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Te-ai apucat de inot in sensul ca ai un instructor sau te-ai apucat de capul tau?

http://www.youtube.com/watch?v=5UGSLcMxqSA

Daca nu ai un instructor sfatul meu este sa iti iei unul cateva ore, pentru ca este aproape imposibil sa inveti de unul singur tehnica corecta.

| Sebastian98 a răspuns:

Tineti respiratia si dupa vezi ce iese dar iesind intotdeauna la suprafata si avand langa tine un om mai mare.

| sebitare1234 a răspuns:

E usaor cand inoti pe o parte iei aer apoi pe parteaa cealalta. Funda?

| vladutzus a răspuns:

SALUT,este foarte simplu iti pot explica dar mai potrivit ar fi sa ai un profesor.TREBUIE SA FACI CRAWL, adica sa inoti cu mainile inainte, stii tu.Cand ai dus trei brate in fata, la al treilea te intorci pe partea bratului respectiv si cu capul in afara tragi o gura de aer, si continui.