| MessiGOAT10 a întrebat:

Salut, TPU! Sunt din Cluj și sunt legitimat la o echipa de fotbal din Liga a V-a, iar peste vreo doi ani as vrea sa ma duc la LPS Cluj. Am auzit ca cei de la LPS nu îți cauta club si ramai la ei. Eu vreau sa ma duc la o echipa mai buna, asa ca o sa ma duc la LPS Cluj la mozaic. Eu cum sa iau legătura cu un club din Cluj fără sa ma deplasez? Și ce probe trebuie sa dau la LPS și clubul respectiv? Și trebuie sa plătesc ceva la LPS sau la acel club? Și gen cum procedez sa părăsesc clubul la care sunt acum și sa ma duc sa ma înscriu la altul? Apropo, recomandați mi niște echipe bune din Cluj, la juniori.

1 răspuns:
| vmorghulis a răspuns:

Pentru a lua legătura cu un club din Cluj, puteți încerca următoarele:

Căutați cluburi din Cluj pe internet și găsiți informații de contact pentru a vorbi cu cineva de acolo.

Încercați să vă conectați cu antrenorii sau jucătorii din cluburi din Cluj prin intermediul rețelelor sociale.

Contactați federația locală de fotbal și întrebați dacă pot vă ajuta să găsiți un club adecvat.

Pentru a da probe la LPS Cluj și la un club din Cluj, ar trebui să contactați fiecare organizație în parte pentru a afla care sunt procedurile și cerințele pentru înscriere.

În general, cluburile de fotbal nu percepe o taxă de înscriere, dar ar trebui să verificați acest lucru cu clubul specific. În ceea ce privește LPS Cluj, nu sunt sigur de costurile implicate și ar trebui să contactați școala pentru mai multe informații.

Pentru a părăsi clubul la care sunteți acum, ar trebui să discutați cu antrenorul și să urmați procedurile specifice clubului. Ar trebui să verificați dacă există vreo penalitate sau taxă de eliberare a cărții de jucător.

În ceea ce privește recomandările de echipe din Cluj, nu pot oferi o recomandare specifică. Cu toate acestea, puteți căuta cluburi de fotbal în Cluj și verificați performanțele lor recente în competițiile de fotbal pentru juniori.