| facpipi a întrebat:

Vreau sa ma apuc sa slabesc si imi dezvolt corpul. Stiu ca pentru a face asta trebuie sa existe o legatura stransa intre alimentatie si exercitile fizice. Vreau sa imi dezvolt urmatoarele grupe de muschi : bicepsi, tricepsi, abdomen, pectorali, picioarele. Ce program zilnic de exercitii imi puteti recomanda, ce aliimentatie? Prefer ca exercitile sa le pot face cu ajotorul greutati corpului dar voi merge si la sala daca trebuie.

Răspuns Câştigător
| SiLaS a răspuns:

Salut! In primul rand incepem cu alimentatia ta.Am observat ca vrei sa slabesti asa ca iti voi face un program de alimentatie cu mai putin carbohidrati.
Dimineata : fulgi de ovaz, pastrama de pui de curcan, omleta din 3-4 oua.
Trebuie sa ai cel putin 4 mese pe zi care sa contina 200g carne(pui,peste, rata, curcan, de porc slaba, de vita slaba)+mix-uri de legume sau salate.1 salata de fructe pe zi cel putin 2-3 tipuri de fructe zilnic cam 300-400 grame vezi tu in ce parte a zilei o incadrezi iar seara inainte de culcare poti manca niste lactate 1-2 iaurturi, branza, 1-2 oua fierte, 1 pahar de lapte.
Acum in legatura cu antrenamentul:
Ziua1 : Spate
Ziua2 : Piept
Ziua3 : Picioare+Umeri
Ziua4 : Brate
Acum nu iti voi spune aparatele pentru fiecare grupa in parte deoarece este o gramada de scris dar la sala poti intreba instructorul si iti va spune la ce aparate sa faci pentru fiecare grupa in parte. Sper ca te-am ajutat, bafta!

1 răspuns: