| ZbarMario a întrebat:

Salut! Vreau să învăț să înot, ce pot face in cazul in care daca dau din picioare uit sa dau din mâini, daca dau din mâini uit sa dau din picioare? Nu-mi vine sa dau și din mâini și din picioare în același timp

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| existential a răspuns:

E normal sa te coordonezi mai greu la inceput. Eu am invatat singur intr-un bazin cu o adancime 50cm - 150cm. Practic puteam ajunge pe fund si cu bratele si cu picioarele. Asta iti recomand si tie, apa putin adanca. M-am dus de vreo 4 ori in doua saptamani si am invatat breast stroke, cat de cat. Mai sunt niste plutitoare din burete, pe care le tii intre picioare sau cu mainile. Ajuta destul de mult. Se gasesc la bazinele de inot sau in magazinele cu articole sportive, daca vrei sa cumperi.
Apoi am urmarit pe Youtube cativa profesori, ca sa imi perfectionez stilul. Am luat si lectii.
Stai relaxat, ia pauze, cauta sa fii odhinit cand mergi. Evita apa marii, pana nu inveti bine de tot. Valurile sunt inselatoare, te baga la fund. Evntual mergi in zonele pentru copii, cu fundul inaltat si plan.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"daca dau din picioare uit sa dau din mâini"

asta n-ar fi probllma dar dacă ai uita că ești in apă și inspiri adânc, apă? te-ai intebat?

| Mirel4412 a răspuns:

Asa e mereu la inceput, pe parcurs os a te obisnuiesti. E ca si cum ai tasta la tastatura cu doua degete sau sa te joci pe calculator, o mana pe tastatura si una pe mouse.

| 321fghdf a răspuns:

Totul este ceva de intuitie, la inceput invata sa inoti caineste (doar din maini), Sper sa iti fie de ajutor!