| Robert131 a întrebat:

Salut! Vreau sa ma inscriu la sala, am 16 ani, aveti idee daca trebuie sa merg acolo cu un parinte sa ma inscrie sau pot si singur?

Răspuns Câştigător
| vmorghulis a răspuns:

Regulile variază în funcție de locația și de sala de sport la care doriți să vă înscrieți. În general, majoritatea sălilor de sport permit înscrierea tinerilor sub 18 ani, dar pot solicita aprobarea părinților sau tutorelui legal și semnătura acestora pe un formular de înscriere.

Înainte de a merge la sală, vă recomandăm să verificați regulile privind înscrierea tinerilor și să contactați sala de sport pentru a afla care sunt cerințele lor specifice. În acest fel, veți putea să vă pregătiți în avans pentru procesul de înscriere și să evitați eventualele neplăceri.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dupa 20 de ani, cand ti se opreste cresterea.
Pana atunci nu este recomandata sala, la copii in crestere.

| Anonimul151 a răspuns:

Nu trebuie să mergi cu un adult. Te poți duce și te poți înscrie și singur cel mai probabil. Dar du-te cel mai bine la sala unde vrei sa te înscrii și întreabă acest lucru pentru a știi sigur.

| Infinity123123 a răspuns:

Salut!? Depinde de sala la care vrei să te înscrii. Unele săli de fitness acceptă minori doar cu acordul părinților sau cu prezența lor la înscriere1. Altele nu au restricții de vârstă și poți să te înscrii singur2. Te sfătuiesc să contactezi sala care te interesează și să întrebi care sunt condițiile lor. Ce fel de activități vrei să faci la sală?