| ihunter27 a întrebat:

Salut, vreau sa stiu daca, cineva cunoaste un program de alimentatie si de antrenament(cu greutatea corporala) cu adevarat bun.
Am 17 ani si de 3 ani am inceput sa fac sport. Am trecut prin diete( nu drastice ci bine puse la punct), prin suplimente ( fat burner-e) etc asta fara a sti informatii prea multe.
Am traversat perioade cand aratam foarte bine insa nimic nu a fost constant asa ca m-am hotarat acum 3 luni sa urmez ceva. De 3 luni caut programe si mese insa nu gasesc nimic corect sau fara review uri proaste din partea celorlalti.
Pana acum mi au atras atentie 3 dintre ele, am scris email sa vad cu adevarat despre ce e vorba insa nu am primit inca raspuns.
Cele 3 sunt :
1.http://www.slabestecuserban.ro/sales-page-tabata-trainer / >-insa nu stiu cat e de eficient pentru ce vreau eu
2.http://mensweightloss.us/ >- la asta nu prea am gasit review uri proaste deci am nevoie de parerea unui specialist de aici daca este cineva
3.http://barbrothers.com/system/index.php >-de bar brothers am auzit multe lucruri bune insa nu cred sa fi vazut ca are si plan de alimentatie.
Mentionez ca am inaltimea de 174 cm, greutate de 68, 5 kg si targetul meu este de a slabi ultimele kilograme de grasime si sa pun putina masa musculara si sa o definesc. De aceea am nevoie de ceva bine pus la punct si corect.
Dau funda!
Va multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca si nutritie, scoate prostiile, dulciuri, bauturi, chipsuri, sucuri etc si incorporeaza antrenamente cardio pe langa antrenamentul tau. Iti recomand sa te abonezi la Fitness FAQ, Dominik Sky, pigmie, Dan Jeong Conditioning, chiar si ATHLEAN-X care posteaza videoclipuri legate de exercitiile calistenice si nutritie.

| ihunter27 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc de sfat, da, aceste alimente le-am scos de acum 2 ani de zile, n am mai baut suc n am mai mâncat chipsuri, nimic, ideea e ca nu greutatea e problema, vreau sa dau ultimul strat de grăsime, acela care acoperă pătrățelele, definirea dintre deltoid si biceps, cvadricepsul, etc, ca sa fiu bine definit, am
Nevoie de alimentație foarte buna, bine eu sunt si mezomorf spre endomorf deci dau greu ultimul strat de grăsime jos. Mulțumesc oricum pentru acele nume de programe.

2 răspunsuri:
| Adi2209 a răspuns:

Incearca calisthenics :D. Ti-am lasat un link aici: https://www.youtube.com/watch?v=ZKZPBMqW1xM
Multa bafta!