| NYØ2002 a întrebat:

Eu in primavara vreau sa imi cumpar o minge si sa ma duc pe teren sa ma joc baschet(cu cineva sau singur). Daca alerg cam cate o ora/doua in fiecare zi sau aproape cam cate kg pot sa jos intr-o luna?
O alta problema ma gandesc ca daca o sa slabesc la picioare nu o sa imi mai vină pantalonii sau pot fi scurtati la bulane? Pe mine ma intereseaza să dau șoldurile jos si burta cred

7 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Dar eu daca citesc cate o carte pe saptamana cam ce IQ crezi ca voi avea peste 1 an de zile? Asa suna intrebarea ta.Nu stim, nimeni n-are cum.Doi oameni nu slabesc in acelasi ritm chiar daca au program de antrenament identic.Pe langa sport eliminarea grasimii corporale se face prin dieta + ca genetica isi joaca si ea cartea accelerand sau scazand procentul de grasime eliminat.Pantalonii indiferent ca sunt tip blug; trening; stofa se pot modifica la croitorie sau la oricine are masina de cusut si se pricepe cat de cat.

| NYØ2002 explică (pentru siriusblack98):

Mama e croitoreasa si cica a spus ca nu se pot scurta din cauză ca jos la gambe sunt elastici si nu poate sa ii strâmteze

| NYØ2002 explică (pentru siriusblack98):

Mama e croitoreasa si cica a spus ca nu se pot scurta din cauză ca jos la gambe sunt elastici si nu poate sa ii strâmteze.

| siriusblack98 a răspuns (pentru NYØ2002):

Aham,si ce treaba are ca sunt elastici atata timp cat doar modifica linia cusaturii? Tocmai ca sunt elastici si se vor intinde chiar daca-i face mai stramti decat ar trebui.Nu vad nici o relevanta, am dus sute de haine la croitori de toate felurile de-a lungul anilor dar asa ceva n-am auzit.In fine, poate stie mama ta ceva ce nu mai stie nimeni, nu o contrazic.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersul pe jos face piciorul frumos! happy fa 12-13.000 de pași pe zi si slăbești treptat. Evită grăsimile, mănâncă iaurturi cu semințe de chia, sau de in. Sunt sățioase. Poți slăbi si daca iti iei o bicicleta si te trezești mai devreme pentru a face câțiva km cu ea. Exista sute de variante, chestia e sa vrei.

| NYØ2002 explică (pentru anonim_4396):

Eu pana la scoala fac cam 15-20 de mine adica 2-3km tot cu dus-intors

| anonim_4396 a răspuns (pentru NYØ2002):

Păi încearcă să faci cât mai mulți pași. Ia-ți o pereche de pantofi lejeri, și rezolvă-ți "problemele" mergând pe jos. Nu mai lua autobuzul, asta daca vrei sa arăți "mai bine". Să fii roșu in obrăjori. rolling on the floor
Bafta!