| Eduard198 a întrebat:

Salutare, fac sala de 3 luni si am urmatoarea problema, tin sa precizez ca am luat in greutate ceva si nu imi vine sa cred de rezultat. Dar acum dupa 3 luni simt ca nu mai fac febra la piept dupa antrenament si am pus si mai multe greutati dar degeaba... Cand m-am apucat aveam 64 de kg iar acum dupa 3 luni, am 71 si simt ca nu mai cresc in masa musculara dar rezultatele sunt foarte bune si am o alimentatie decenta + ore de somn

9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Invata exercitii noi, spre exemplu muscle-up poti sa faci? dar human flag? dar flotari intr-o mana?

| Cristian8464 a răspuns (pentru Cosmin86):

El vorbeste de febra la piept tu ii spui de human flag, muscle up, si one arm push up, ce incepator poate face asta?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Cristian8464):

Am zis doar ca exemplu, pentru ca multi se "plafoneaza" in aceleasi exercitii, fara sa schimbe nimic.

| Cristian8464 a răspuns (pentru Cosmin86):

Si daca se plafoneaza la exercitii mai usoare tu zici de altele mai grele?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Cristian8464):

De ce nu? Trebuie sa tragi de tine in mod constant.

Crezi ca eu am putut din prima sa fac flotari intr-o mana? Sau tractiuni cu discuri legate de mine? Nu puteam sa fac tractiuni deloc, nici macar cu corpul meu.

| xs1der a răspuns:

Faptul ca ai febra musculara nu iti indica in mod cert ca tu cresti in masa musculara, tot ce pot sa iti spun e sa ai rabdare pentru ca ai doar 3 luni de sala si ai tot timpul inainte, nu poti sa spui inca de pe acum ca nu cresti in masa musculara. Dar pe viitor, daca observi ca stagnezi cel mai probabil este necesara o schimbare la antrenament. Bafta!

| Eduard198 explică (pentru xs1der):

Mersi de raspuns, eu am tot stat si m-am gandit dar tot citeam fel si fel de porcarii pe diferite site uri ca nu fac corect si tocmai d-asta nu am febra, dar eu chiar fac incet si corect chiar ma straduiesc foarte mult sa le fac corect mai bine mai putine dar sa fie corect

| aXy99 a răspuns (pentru Eduard198):

E adevarat, febra musculara nu e corelata cu hipertrofia musculara in mod direct, dar ca sa cresti in masa musculara trebuie sa faci ceva in plus. Inca o serie, inca un exercitiu, schimbi unghiul, cresti putin greutatea, scazi durata dintre serii, faci exercitiile putin mai lent, te axezi pe negativ etc. Facand asta, ar trebui sa faci si febra. Daca spui ca ai crescut greutatile si nu ai scazut timpul de repaus dintre serii, atunci esti ok, nu iti face griji.

| Anonim2136493 a răspuns:

Încearcă sa adaugi un super set la finalul antrenamentului și sa crești cu 200 calorii pe zi