| EdiRadu123 a întrebat:

Salutare,imi poate spune cineva cateva exercitii de facut acasa pentru lucrat abdomenul? As vrea sa scap de grasime + sa fac patratele.Tin sa mentionez ca nu am sala, tocmai din motivul asta am cerut pentru acasa.
Daca imi puteti spune cat mai multe tipuri de exercitii ar fi perfect, multumesc anticipat!

Răspuns Apreciat de Editori
| BaiatFinut22 a răspuns:

Ideea este sa alternezi acele exercitii cu alimentatia astfel incat sa poti slabi. Necesar este sa intri intr-un deficit caloric (o stare in care arzi mai multe calorii decat consumi. Daca arzi 2.500 de calorii pe zi, dar consumi doar 2.000, ai creat un deficit de 500 de calorii pe zi. Deficitul caloric determina organismul sa utilizeze grasime corporala). Trebuie sa consumi logic mai putine calorii iar mesele sa fie fixe, fara alte gustari intre ele. Alterneaza alimentatia (cea mai importanta aici) cu exercitiile abdominale (abdomene normale, abdomene laterale, russian twist, etc.) si vei da rezultate in cateva saptamani-luni, dupa felul in care vei trata sfatul pe care ti l-am dat.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cum sa faci ceea ce deja ai? patratele avem cu toti,ele protejeaza organele interne + grasimea,pentru ca sa dai grasimea aia este foarte greu pentru ca iti ameniti propia viata,daca in viitor o sa suferi de foamete o sa mori de foamete rapid, degeaba bagi abdomene si asa mereu ne folosim muschi abdominali, organismul tau va consuma grasimi dar nu incat sa fie in prag de moarte, ca sa ai patratele este greu, doar daca bagi sprinturi sau sport extrem, ceva care sa consume rapid energie nu vorbesc de alergat

| RobertMoon a răspuns:

Exista o aplicatie numita Home Workout sau altele similare + ca poti cauta si pe Youtube, dar na, lene mare

| DanielPH a răspuns:

Nu poti sa scapi doar de grazimea de pe burta.
Slabesti uniform, nu doar intr-un loc.
Asadar, tu ai patratele, dar sunt sub grasime si nu ss vad.
Fa exercitii generale, la toate grupele, nu doar abdomente, mananca cu cap, hidrateaza-te foarte bine si dormi suficient.
Asa garantat arzi grasimea. Si poti alerga, practica inot, juca fotbal, activitati ce consuma calorii.
Succes!

| EdiRadu123 explică (pentru DanielPH):

Imi mai poti spune cateva exercitii pentru lucrat fiecare grupa de muschi? Daca se poate, pe langa sporturi.

| Nătărău a răspuns:

În picioare, rotații ale părții superioare a corpului, cu grijă și progresiv, de la rotații mici la rotațiile cele mai mari pe care le poți face. Ridicări/rotații de picioare (întinse, neîntinse, cum poți) din ședere pe spate, (o.r. atîrnat de o bară) la fel, cu grijă, progresiv.

| Ivally a răspuns:

6 pack-ul il faci in bucatarie. Putin conteaza exercitiile pentru abdomen. Daca ai o dieta proasta nu o sa ai niciun rezultat.Incearca sa faci HIIT de cam 3 ori pe saptamana.Cauta pe Youtube sau pe google ce este hiit ul si exercitii hiit.
PS:ai nevoie de un procent de grasime de 14-15 sa se vada putina definire in zona abdomenului.