anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Profesorul de sport de la noi de la școală a organizat un campionat de fotbal,unde sunt înscrise toate clasele. Ieri ne-am făcut toate planurile ( echipa mea ) cum să jucam, aveam meci cu 7C,cea mai slaba la învățătura, i-am bătut pe unde i-am prins cu 6-1; 14-5, etc. Azi,credeam că vom învinge,însă lucrurile nu au stat așa. Ne-au umilit, am încasat 5-0. Am fost singurul care a mișcat ceva la mine în echipă,le tăvăleam fundașii,încercam să dau golul de onoare. Cred că cea mai mare ocazie a fost a mea,din minutul 2, am șutat în apropiere de jumătatea terenului,foarte puțin deasupra porții,a venit mingea în viteză. Primul gol l-am primit dintr-o lovitură liberă, ne-am pus 4 in zid,un adversar rămânând liber,i-a pasat și a marcat. Apoi,am primit goluri prostești,erori ale portarului, etc. Mai avem de jucat cu 7B și 7D,care sunt mai buni cred. Azi nu înțeleg ce s-a întâmplat,am jucat ca niște caricaturi, ne-am băgat cu fundu`-n poartă toți. Se joacă 5+1, din care avem 2 stângaci și 3 dreptaci,cum ne-am putea așeza? Le-am spus,trebuie să combinăm mai mult,să legăm mai multe pase,să presăm adversarii, dar ce-am făcut noi azi a fost de-a dreptul catastrofal.... Momentan avem 0 p, 0 marcare și 5 primite, s-a mai jucat și 7D-7B,s-a terminat 2-1 pentru D. Am avut și noi ratările noastre,a ratat unul de la noi singur cu portarul și multe prostii din care se putea da gol foarte ușor,nu știu ce ni s-a întâmplat. Aveți niște idei,tehnici? Credeți că ne mai putem califica,cred că se duc mai departe prima echipă sau primele două, noi dorim să ieșim pe locul 1 în grupe. O seară bună, îmi cer scuze că am scris așa mult.

Răspuns Câştigător
| cristi966 a răspuns:

Jucati in echipa...nu faze individuale, nu stati toti in atac si lasa-ti doar unul pe fund, tineti om la om, dublati la om daca daca are nevoie de ajutor si sa nu va certati intre voi ca nu o sa fie bine.in rest succes! si cel mai bun(daca esti tu)joaca mai mult in zona centrala ca sa ii dirijezi pe ceilalti

| anonim_4396 explică (pentru cristi966):

Exact asta ni s-a întâmplat, am urcat la o fază, portarul a prins repede mingea și a trimis-o în apropierea porții, unde a marcat fără probleme. Mersi pentru. răspuns!

| andreicaia99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da-i funda te rog

9 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

In fotbalul acesta de curtea scolii este esential sa ai in echipa un jucator "vedeta" sa zic asa. Jucator care sa traga echipa dupa el, capabil sa destabilizeze aparearea adversa, altfel spus, un individualist.
Chiar daca o sa ti se para aiurea (o sa zici ca jocul in echipa e mai bun), un astfel de jucator face diferenta.
De asemenea un atacant bun, care sa stea in fata si sa stie ce sa faca cu mingea cand o primeste.

| anonim_4396 explică (pentru Ibrahimovic):

Nu știu ce se întâmplă, dacă primim un gol parcă ne pierdem încrederea și primim mai multe. I-am bătut mereu, acum nu știu ce s-a întâmplat.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta tine de psihologia unuia dintre voi.
Unul dintre voi ar trebui sa fie ca un capitan. Sa dirijeze jocul, sa dea sfaruti colegilor, chiar sa-i aseze in teren. Dar asta tine si de increderea care o acorda restul echipei acelui jucator.

| anonim_4396 explică (pentru Ibrahimovic):

Mulțumesc pentru răspunsuri, apreciez!

| andreicaia99 a răspuns:

Nimeni nu poate castiga mereu. si eu sunt stangaci. faptul ca aveti si stangaci in echipa va da posibiliatea sa formati multe stiluri de joc : daca aveti jocul bazat pe posesie e foarte bun un sistem de joc 2-2-1, daca e bazat pe contraatac 2-1-2 ar fi unul ideal. stangacii sa fie pusi pe partea dreapta iar dreptaci pe partea stanga avand posibilitatea unui sut cu interiorul la poarta. sigur ca va puteti califica, desigur invingand celelalte 2 echipe. succes! funda?

| anonim_4396 explică (pentru andreicaia99):

2-1-2 am și jucat, dar nu prea a mers, adică nu am știut noi cum să tratăm acest sistem. Vom încerca și 2-2-1 să vedem cum ne descurcăm mai bine, cu unul singur în atac nu cred că merge. Mulțumesc pentru răspuns!

| andreicaia99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa incercati sistemul 2-2-1 daca aveti jocul pe posesie ca daca il aveti pe contraatac nu merge. si nu uita ambitioneaza coechiperii