| Adrian22cluj a întrebat:

Salutare, sunt pasionat de fotbal vreau sa ajung mare în liga 1 sau prin afara tot în liga 1, dar îmi este frica ca nu voi ajunge acolo deoarece la 18 ani trebuie sa îmi caut un job și asta înseamnă că nu o sa mai am timp de fotbal și de antrenamente. Imi este frica ca nu o sa ajung unde mi-am dorit tot timpul acesta chiar dacă dau tot ce pot la antrenamente, îmi este frica ca tot ce am făcut pana acum nu se va îndeplini și voi ajunge sa îmi iau un job și atat. Eu îmi doresc sa ajung fotbalist (portar), sper ca Dumnezeu sa ma ajute sa îmi împlinesc acest vin.Am nevoie de ajutor, cum pot sa ajung în liga 1 ce ar trebui sa fac?

8 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ca să ajungi "mare în liga 1 sau prin afara tot în liga 1", ar trebui ca la 18 ani să fii deja un fotbalist cu rezultate foarte bune și aflat pe radarul echipelor din Liga 1.

Tu unde joci și ce rezultate ai avut până acum?

| Adrian22cluj explică (pentru johnnny123):

Joc în liga a 4 a momentan am rezultate bune părerea mea o sa încerc sa dau probe pentru FC Argeș

| emisiunidada a răspuns (pentru johnnny123):

Mare dreptate, asa le explic si eu la multi in orice domeniu, din curiozitate dvstra sunteti inginer, ma tot contrazic cu multi, ei imi zic mie "Apuca-te mai sa devii inginer sau programator sau medic " pai in primul rand ca sa faci asta trebuie sa inveti de mic si sa ai si tu acolo o baza, cum spanac sa te faci medic daca tu nu ai nici banul si s-o iei de la 0? multi viseaza numai tampenii, pai cum unii se chinuie baga bani in pregatiri de la 12 ani si altul la 30 gata ma fac si eu inginer.

| SasaSasa2000 a răspuns:

Nu toată lumea ajunge acolo, doar cine vrea mafia, nu mai visa atât.
Dacă tot îți place fotbalul, fă liceul sportiv, și te faci profesor de sport, da nu prea ai ce alege, trebuie să îți placă și cârtea.

| Paganel2022 a răspuns:

Incearca sa dai probe la o echipa mult mai buna, pana ce esti acceptat intr o echipa, eu asa zic. Succes mai departe.

| Sjducuwjn a răspuns:

Pai invata, du-te la liceu, fa o facultate, cautati un job, fa-ti o familie si de abia dupa sa promovezi in liga 1. Poate te ia tata Gigi la el

| Adrian22cluj explică (pentru Sjducuwjn):

Pai îmi fac abia familie pe la 23 24 ani pana atunci îmi pierd tot antrenamentul....adică nu știu sigur

| Adrian22cluj explică (pentru Sjducuwjn):

Și îmi este frica sa nu fie prea târziu