| Shorty1995 a întrebat:



Am decis sa renunt la proteinele de la REDIS, care sunt niste jeguri, in 3 saptamanai 1 litru pe zi de lapte cu 3 cupe de redis au fost degeaba, am pus doar 1 kg, si m-am gandit sa ma duc pe UNIVERSAL Gain-Fast 2, 5 kg - 100 lei, ce parere aveti, vor fi mai eficiente, daca nu recomandatimi voi proteine pentru cresterea masei musculare pana in 100 - 150 lei, gramaj pana in 5kg. fac sala de 2 luni si am pus doar 1 kg, va rog fara off-topic, sau alte idei prostesti, vreau doar niste pareri despre Gain-Fast sau alte recomandari eficiente care imi vor marii masa musculara. THX!

6 răspunsuri:
| naf29 a răspuns:

Dupa 2 luni de sala cat sperai sa cresti de la proteine? 10 kg? sa ajungi Phil Heath intr-un an? Fii serios! Informeaza-te inainte sa faci ceva. De ce nu ai luat tu in greutate nu consta in suplimente, consta in ceea ce mananci. Daca mananci junk food si bagi suplimente degeaba bagi suplimente si mergi la sala. Sala este 30 % iar alimentatia 70 %. Corpul se lucreaza in bucatarie. http://antrenorpersonal.wordpress.com/ da un ochi pe blog si citeste putin.

| SpaNu88 a răspuns:

Serious Mass -(Optimum nutrition)
True Mass -(BSN)
Bafta!

| Adrianetc a răspuns:

Eu cu creatina m-am ingrasat vreo 6 kg intr-o saptamana si am crescut de la 32 la brat la 35, in vreo 2 sapt.

| ursachy a răspuns:

Rapid mass - de la natural plus

| sHaNd0r1c4 a răspuns:

Vezi ca eu cu Ideal Protein de la Redis am crescut impresionantwinking.

| Sorynzutshu a răspuns:

True Mass -(BSN)
Gain-Fast
REDIS
Poi redis trebuie sa ai rabdare cu ele. dar dupa ce ai avut rabddare mai moult timp nu 2 luni arati bine lucarat
True mass- Astea isi fac efectul mai repede dar-s mai scumpe(dar si merita)
Si gaint-fast nu folosesc eu in special folosesc uni dintre prieteni, din cate am auzit sunt bune (nu aud plangeri laughing ) si nu-s nici scumpe
BAFTA